Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (747)

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

no, ňouma Uhlík z Ulice třeba vstoupí do škatulky, kde je starej Brůna, Černá punčocha a Spalovač mrtvol..jedinej,kdo z té škatulky dokázal vylézt,byl pan Hrušínský.

plakát

Já Kapitán (2023) odpad!

masáž...nezlobte se na mne, ale už toho bylo dost...

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

tak tohle jsme si nezasloužili...ale jednu hvězdu dám - Zvíkovu.

plakát

Max a Mája: Příběh lištiček (2023) 

Se mi budete smát, ale já se vrátila do doby,kdy jsem byla malá holka a tyhle příběhy jsem vždycky obrečela...a tak i tentokrát..papírový kapesníky nestačily..po kině jsem vypadala,jakoby mi vymřelo příbuzenstvo a bulela jsem ještě v noci ...asi jsem to prostě potřebovala... a tu čepici s límcem z polární lišky, v Maxově barvě, tu nikdy nosit nebudu...slibuju! Jen ta vypravěčka, mne hodně rušila. Regina Řandová by to dala mnohem líp.

plakát

Pan Auťák a templáři (2023) 

kde j emůj starej dobrej pan Auťáček (kapitán Kloss) a jeho harceři? Kde je černovlasá novinářka Anka a falešná miss Petersenová? Kde je Eva a Kortumowo?  Kde je ten starej dobrej seriál??? V pr..a ještě dál...tohle je sice brané po novu, ale ta atmosféra je pryč....

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Ponuré,syrové na dřeň a pro mne zatím nejlepší zpracování..žádní nažehlení floutkové...lidi z masa a kostí, takoví,jak je možná viděl i Dumas..sice připravovaná Athosova poprava na anglickém špalku, ve mne vzbuzovala rozpaky, těch výstřelů z jednohlavňové muškety a z předovek bylo taky nějak moc, ale ta atmosféra byla echtovní! Další díl až v prosinci 2023? A vážně budou jen dva?

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

slizák Bouchner, nebezpečnej zmetek a s ním, ruku v ruce bezohledná Markéta...Gruber je proti nim čajíček (zatím)...Marty je mi moc líto..a svým způsobem i Marka (Dolanský), ale překvapil mne mile číšník,co má rád Alenku i zlatník Kantor...ovšem životní role Ryšky, to je teda něco! A komu jeho roli věřím opravdu nejvíc - Tomáši Topferovi.

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 9 (2023) (epizoda) 

a teď už jen zbejvá,aby ten gambler-karetní neumětel, začal špiclovat za prachy pro Gestapo....

plakát

Bullet Train (2022) 

Skvěle jsem se bavila, byť jsem to ze začátku nečekala...čas uplynul v Orient expresu na japonské železnici,aniž bych litovala..jo,zaslouží si to 5 hvězd....Bradovi to sekne...Leicht načichlý Tarantinem, je hustá podívaná...