Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (747)

plakát

Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 

co na tom, že Karin Dor byla o půl roku starší než můj táta..stejně jsem chtěla být jí..dcerou náčelníka Tahšatunga..( Elen Petersenovou ne ani dcerou majora v další z mayovek)...jen jsem si vážně nechtěl avzít to merillovo štěně..ale mužného  a nádherného náčelníka Apačů. Mír-nemír!

plakát

Atlas ptáků (2021) 

Naprosto skvělý film, denně pouštět všem těm nandám, co si myslí,že je na dálku miluje doktor,právník,důstojník ve službách armády a čeká jen na ně..a tahá z nich peníze... suprově zahraná žena,které újíždí vlak až do  stanice BASA-smekám před Alenou Mihulovou a Mirek Donutil,to byla jízda, jeho Ivo Rona neměl chybu..švagři Pechlát a Kotek byli na pár facek...v pouštní bouři v Afgánu, chudák voják chcípá, tady hlavně po ránu,opeřenec pípá... v nejlepších rolích - ptáci.

plakát

Good Old Czechs (2022) 

nelze nedat 5  hvězd..ač mnohé znám, stejně jsem bez dechu seděla před obrazovkou a občas mi tekly slzy...díky Velkému medvědovi za jeho recenzi....a velké díky našim letcům...poslední dobrý film, vyjma Tmavomodrého světa, který jsem o nich viděla, byl Hřbitov pro cizince...

plakát

Kukačka v temném lese (1984) 

Tabakov-Součková..kdo z nich byl lepší? Příběh,z kterého mrazí..příběh,co ho pan Moskalyk dovedl k dokonalosti..byl takový,jako celá ta doba..

plakát

Mravnost nade vše (1937) 

Podívejte se, já mám sexepíl .... littlšoufl a nádherný řehot Saši Rašilova... tento film nikdy nezestárne, protože jeho myšlenka je věčná.. ;-)  

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Další dar přátel Brdečky a Lipského..díky Vám, pánové! Babočka Minerál! A to jsme ještě nebyli U Pinkasů....

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Ponuré,syrové na dřeň a pro mne zatím nejlepší zpracování..žádní nažehlení floutkové...lidi z masa a kostí, takoví,jak je možná viděl i Dumas..sice připravovaná Athosova poprava na anglickém špalku, ve mne vzbuzovala rozpaky, těch výstřelů z jednohlavňové muškety a z předovek bylo taky nějak moc, ale ta atmosféra byla echtovní! Další díl až v prosinci 2023? A vážně budou jen dva?