Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 349)

plakát

Abandoned (2010) 

Jak je příběh strohý a zbytečně osekaný, tak se na něho lépe kouká. Divák sice nemusí přemýšlet, nic se pro něho nestává zázrakem a herecké výkony usadí vaše mozkové buňky na svá místa. No, herecké výkony. Až na Britany jsou všcichni na přesdržku. Je fajn, že se snžil udělat co nejtamnější prostředí a atmosféru, když ale dojde na lámaní chleba, nechají Feifera se vykoupat ve vlastní štávičce. Jen zmíněná Britany mu pomáhá se sklizní už tolik neurodného pole.60% jak vyšitých

plakát

Adam (2009) 

Hugh Dancy a jeho filmová éra teprve začíná. Nyní se svým perfektním hereckým výkonem posouvá o stupýnek k vrcholu slávy. Trochu mu to bude ještě trvat, ale když zapojí svůj um do romantických komedií, jeho cesta se určitě zkrátí-

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Eichmann byl psychopat a tento snímek ještě rozšiřuje vaše historické znalosti, pokud se o ně alespon trochu zajímate. Herecké provedení je děsně nudné a jedině co mě udržuje celých 100 minut koukat je to, co všechno toto nacistické prase dokázalo udělat. Nelze hodnotit jako film samotný, ale spíše z dokumentární části.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Tyto "novodobé" akční sci-fi sračky jsou vážně k neuvěření. Ani koukat se na to pořádně nedá. Když už nemůže zaujmout dějem, sází na herce a i když toto selže, musí se spolehnout na efektivitu a propracování scén. To můžeme ve filmu vidět, protože děj, je strašný béčko,a herecké výkony na hranicí s céčkem. A Kusama se nějak nemůže vejít do časové linie, tak všechno vyřeší "velkou" přestřelkou na konci filmu, což je však jediné, co se mu povedlo. Také přimhouřím oko za skvěle zvolenou hlavní herečku.

plakát

Afgánský zlom (1990) 

Na ruské poměry spíše průměrný kousek, protože Rusové mají takových možností, co vše můžou do filmu zapojit a jak to udělat. Bohužel, chtěli natočit něco v rychlosti, aby se také měli čím chlubit. Toto ale nebyl dobrý nápad, jak si časem zkrátit svoje trápení.

plakát

Agora (2009) 

Rachel nějak ten písek ve vlasech a za šaty vzrušuje, nebot jinak si to nedokážu vysvětlit. Hraje na oskara a to jsem vážně nečekal. Celkově jsem od filmu tolik nečekal. Čekal jsem lacinou historickou výměnu názoru o filozifii, které bohužel dostávám, ale také dostávám skvělý přídavek v podobě Oscara Isaaca, na kterého se určitě rád podívám znovu. Také dostávám perfektní zachycení atmosféry, krásné kulisy a perfektní oděvy, které tak uchvatně nabudí atmosféru, že si připadáte, jako byste byl jeden z otroků. Snad jediná nevýhody filmu v některých pasážích, které jsou zbytečně natahované, ovšem v takhle bravurním kousku se to skvěle schová.

plakát

Ali G, Aiii (2000) 

Dost jsem se bavil a smál :D

plakát

Alive or Dead (2008) odpad!

Nejsme ten tip člověka, který by film vypínal třeba po 10 minutách, ikdyby se jednalo o totální odpadovku. Vždy se snažím alespon hledat něco, co mě udrží ve "varu" těch zbylých několik desítek minut. Jenže v tomto filmu byla jediná věc, která mě držela se dívat nudných 83 minut pouze prsatá Ann Hensonová a to je na věc, ve kterém má jít o nějaký děj sakra málo. Do filmu bylo sice vloženo malé množství financí, ale i za tu almužnu se dalo natočit něco na urovni a né tuhle stupidní slátaninu, která snad nemá ve svém kruhu konkurenci.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Jako kdybych znovu slyšel dobře známou historku, vyprávěnou někým jiným, trochu odlišně a bohužel i mnohem hůř. Amazing Spider- Man je nudný a nesourodý film. A není to jen vina mizerného záporáka, protože i ten humor, romantika a pavoučí/ hrdinské trable působili v Raimiho režii mnhohem lépe/sympatičtěji a "uvěřitelněji". A ani film jako takový nenabízí nic, co by stálo za zapamatování - ať už nějaký akční WoW moment, či romantickou scénu á la polibek v dešti. Zkrátka zbytečný pavoučí reboot, který nesahá původnímu originu z roku 2002 ani po kolena.

plakát

Ambulance (2022) 

Bay je tu cítit z každý chvíle filmu a to je to, co ten film drží nad průměrem. Jinak to nemá moc nového co nabídnout. Podívaná fajn, akce dobrá, přestřelky věrohodný, ale je to taková klasika, co potěší, neurazí, ale ani neohromí. Na jedno delší volné odpoledne prostě fajn záležitost