Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 346)

plakát

Hvězda kriminálu (2013) 

Je to přesně ten typ syrového a "suchého" vězeňského drama, které já prostě můžu. Hlavní hrdina je tak nesympatický, až mu prostě fandím a těším se, až někomu dá zase do tlamy. Vulgaritami a násilím se tady nešetří, ale čím jiným navodit tu správnou atmosféru ? První setkání s Mackenziem hodnotím na chvalitebnou.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Film mého dětství, který mě nikdy nepřestane bavit !

plakát

Hvozd (2015) 

Corine Corine, stojíš v pěkné ........ ani tak rovině jako někde v dolíku. Trailer slibuje nějakou ultimátní řež a ve finále je z toho jen nudná honička dvou lidí a neexistujících (nebo existujících?) příšer z lesa. Kdyby alespoň ta lesní monstra za něco stála a nevypadala jako alien ve fázi rození.

plakát

Chaos (2005) 

Filmy s Jasone mám až na pár výjimek rád. Tento film se mi ze začátku dosti zalíbil, mělo to klidný a pomalý spád, jenže těsně před koncem se ten spád najednou ztrojnásobil a já nevěděl, nad čím dřív přemýšlet, neboť nevyřešených otázek rapidně stouplo a při "konečném" telefonátu se mi to zamotalo uplně. Krimi to bezpochyby bylo, akce také nechyběla, ovšem drama na konci snímku upadá. 55%

plakát

Chata (2019) 

Tenhle pomalý psycho-zimní horor, který mě často šokoval (nepochopitelnými) záběry si mě dost získal. Žádná pecka, ze které bych se za letních večerů na prdel posadil, ale jako uvědomění si, že náboženství je smilstvo (a svinstvo) samo o sobě, je to povedený kus.

plakát

Chata v horách (2012) 

Nepočítám-li závěrečných 10 minut, kdy sice bortící sekvence funguje na jedničku, ale vysvětlování celé šílenosti, které shazuje film někam do nudných céčkových vod, tak původních 85 minut patří v poslední době mezi žánrovou špičku, která posílá horor vysoko nad nejnovější své předchůdce.. Dramatická a zároven krvelačná řežba, která možná stojí i za více než jedno zkouknutí. Goddard se zase jednou vyznamenal.

plakát

Chci to! (2007) 

Děj a vyvrcholení mi lehce připomněla American Pie:the camp. Nic méně klasická teenegerská komedie, u které nečekejte nic zázračného jen Carmen Electru, která je zde opravdu dosti HOT :D..Nadruhou stranu, takovýchto komedií je na americkém plátně dosti a dosti a tato patřila mezi ty horší, které jsem viděl

plakát

Cherrybomb (2009) 

Rupert oblečený do "namachrovaného" pláště s debilním účesem jen dokazuje, že jeho jediné místo je skutečně pod kouzelnickým pláštěm, kde mi ještě docela vyhovoval. Do podobných experimentů by se neměl pouštět, nebo dopadne jako filmová troska a nebude o něj nějaký veliký zájem. Ošklivá Kimberley vše ještě docela zachranuje.

plakát

Children of the Corn: Genesis (2011) 

Na horor málo krve, na thriller málo ponuré atmosféry a celek takový nedotažený do konce. Při dlouhé chvíli se na to ale kouknout dá.

plakát

Chladnokrevně (2003) 

Rozhodně nijaká pointa , co by vám v paměti uvízla desítky let, ovšem se vším tím okolo si to pár týdnů, možná i měsíců budete pamatovat. Tohohle "smětí" už tu bylo tolik, že se člověk pomalu nedokáže orientovat ve vlastních myšlenkách. Tento kousek je prostě účinnější díky hereckému obsazení (zvláštní obdiv patří Rachel, které to vážně sekne). Už zmíněná ničemná pointa je rozkouskovaná na mini dílečky, které s kvalitním lepidlem opět připlácnete dohromady, přesně jako to udělal Foley. Film je prostě průměrný, ALE za konečně kvalitnější propracování "ochcávaček" jeden druhého, přidávám další.