Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 346)

plakát

Ochránce (2012) 

Statham ve své lepší tváři. Béčko v dobrém slova smyslu. Tady se na ni nehraje, na nic neukazuje ani neodkazuje. Svižné, akční, sexy.

plakát

Axed (2012) 

Nevím, jestli je to špatně nabroušenou sekyrou nebo špatně vyrobenou sekačkou, ale nějak tomu chyběl ten pravý thrillerový nádech.

plakát

Sudor frío (2010) 

Nevím, jestli je víc dementnější štáb, nebo herci. Dva ztrouchnivělí dědkové, které se pomalu nedokáží postavit na vlastní nohy drží v šachu ramenatého borce. Jestli tohle není důkaz Nového Světového Řádu, tak se asi dožijeme znovu doby opic. Nesympatická, nesourodá patlanina, ve které je více vnitřností (!) než mozku. Za těch pár rozpáraných lidí a ustřelenou hlavu je jedna usmolená zasloužená.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Jako kdybych znovu slyšel dobře známou historku, vyprávěnou někým jiným, trochu odlišně a bohužel i mnohem hůř. Amazing Spider- Man je nudný a nesourodý film. A není to jen vina mizerného záporáka, protože i ten humor, romantika a pavoučí/ hrdinské trable působili v Raimiho režii mnhohem lépe/sympatičtěji a "uvěřitelněji". A ani film jako takový nenabízí nic, co by stálo za zapamatování - ať už nějaký akční WoW moment, či romantickou scénu á la polibek v dešti. Zkrátka zbytečný pavoučí reboot, který nesahá původnímu originu z roku 2002 ani po kolena.

plakát

Elevator (2012) 

Močení ve výtahu,rozmazlená holka, bývalý marinák a spoustu dalších stupidit najdete uvnitř. Raději si přeskočte až na závěrečné titulky.

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Poslední zápas Pepika Hnátka vyhrál především v tom, že splnil všechna očekávání, která do něj byla z hlediska kvalit seriálu vkládána. Jedna hláška střídá druhou, přičemž některé nejsou pro neznalce seriálu. A Krobot, ten je nejlepší představitel hesla: Fotbal, ten ho nezabíjí. Fotbal je totiž to jediné, co ho ještě drží při životě.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Asi takhle, na začátku jsem se slušně bavil, protože bojové akce byly nabušené a měly výbornou choreografii. Nicméně postupem času mé nadšení postupně uvadalo, až uvadlo téměř úplně. V průběhu filmu se totiž vše začne dokolečka opakovat a každá další bojová scéna je míň zajímavá, což vyvrcholí v závěrečné bitce dva na jednoho, která je přímo k uzoufání nudná, nezáživná a nekonečná. V druhé půlce filmu už mi bylo tak nějak jedno, kdo koho zmydlí. Víc než na ty tři hvězdy to prostě nevytáhnu. P.S. jak tu již někdo psal. Týpek, který je zcela vyčerpán a stále rozdává kopy,lokty a nevezme si za žádnou cenu zbraň je prostě k posrání.

plakát

Černobylské deníky (2012) odpad!

To zase bylo něco. Naprosto připitomělý příběh, ještě pitomější lidé hrající si na spasitele světa. Ani perfektní práce při stavbě "podia" a téměř stoprocentní podobnost skutečné Pripjatě nemůže tento naprosto zbytečný hnus zachránit.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Hory postav, které ani nedostávají prostor. Prostě nacpat do 103 minut všechny "legendy" je nadlidský úkol. Nemám Simonovi za špatné, že se o to pokusil, dávám mu za špatně, že většina scén a úšklebků je prostě nucených. Pár dobrých hlášek (I am back), pár špatných vtípků o Chuckovi nezachrání ani převeliká akce, která je místy naprosto příšerně sestříhaná. Oproti jedničce dosti slabší a nemyslím si, že by se dvojka poučila z předešlých chyb, spíše je jen amatérský zaplácla. I přes perfektně zahraného záporáka musím hodnotit průměrně.