Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (181)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Rozhodně nadprůměrnej seriál, ale na 5 hvězd to není. Uvítal bych pojetí příběhu z pohledu Hojera od jeho dětství a pak jeho činů tak jak šly po sobě, včetně zobrazení činů samotných. Takhle to bylo defakto šest hodin povídání, občas proložených rekonstrukcí a nakouknutím do Markovičovic rodinky. Mě osobně krajně nesympatický, protekční spratek Mišík plnil svou tradiční roli iritujícího, duchaprázdného slizouna. Nechápu, proč ho cpou do každýho seriálu a filmu, navíc do role kriminalisty, ke který má tak blízko, asi jako já k pilotovi vesmírný lodi. Uvidíme, jak se podaří pokračování se Strakou. Jen je škoda, že se premiéry pan Markovič nedožil...

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Přirozený herecký výkony, netlačení na pilu. To je základ úspěchu. Tady se povedlo na 100%. Čtvrtý a poslední díl jsem ukápl nejednu slzu. Alžbětu jsem viděl jen v seriálu Pět let a tam byla na zabití. Tady jsem názor musel změnit pochopitelně. Po všech možných sračkách co televize nabízí je tohle dar z nebes. Po X letech top seriál.

plakát

Pongo Calling (2022) 

"Bílá" ovce rodiny. 7 tisíc lidí mu poslalo fotku z práce. Teď bych vyzval, aby poslali fotku lidi z gauče, co jsou na dávkách. Myslím, že by mu nestačila kapacita telefonu. Nejsem rasista, jen realista.

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Semestr, Banger a teď tohle. Je vidět, že by drogy neměl brát nikdo, ani režiséři !!! Už od tohoto tvůrce nic neskouknu.

plakát

Hra (2019) 

Pustil jsem si to jen proto, abych viděl nahou Elizavetu. Její klín nakonec ve filmu zacenzurovali, takže jsem viděl jen kozy. Jinak film pro mě sračka, nejsem znalec artových filmů. A Mádl se do tý role vůbec nehodil. Pro mě to bude navždy puberťák ze Snowboarďáků, i když mu bude padesát.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Těžko hodnotit. Kazma je vychcanec, ignorant, ale zároveň naprostej génius. Ví jak z lidí udělat debily a vytřískat na tom balík. A samozřejmě, že v tom s ním jela i Fortuna. Ten kdo si myslí, že je Kazma odrbal o 30 míčů a pak se sám udal, je mimoň.

plakát

Iveta (2021) (seriál) 

Ujetá chujovina, ale pobavilo 🙂

plakát

Hranice lásky (2022) odpad!

Čtu komenty a nestačím se divit těm chvalozpěvům. Viděli jsme stejnej film? Dlouho jsem neviděl takovej paskvil. Trapný kecy, týpek co furt blbě čumí, cool "amatérský" záběry. Bylo mi stydno za herce a po půl hoďce jsem to z preventivních důvodů vypnul. Bál jsem se že přijdu o těch mých posledních pár mozkových buněk.

plakát

BANGER. (2022) 

Kouzlo bilejch čar je hit od Špinarový a mám ho rád. Čáry v týhle slátanině mě dost minuly. Sračka, která oslavuje smažky, dementy a jinou chamraď. Jedinà čára, co by stála za řeč se ve filmu jen mihla a patřila naší známé "filmové" Star Stacy Cruz. Za tu přihodím jednu hvězdu.