Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (181)

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Přirozený herecký výkony, netlačení na pilu. To je základ úspěchu. Tady se povedlo na 100%. Čtvrtý a poslední díl jsem ukápl nejednu slzu. Alžbětu jsem viděl jen v seriálu Pět let a tam byla na zabití. Tady jsem názor musel změnit pochopitelně. Po všech možných sračkách co televize nabízí je tohle dar z nebes. Po X letech top seriál.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) 

Nehorázně legrační sitcom !!!!! Nemůžu dát jinak, než plnej počet bodů. Klidně mě ukamenujte, ale já se u toho náramně bavil :-))))))))

plakát

Pozvánka (2014) (amatérský film) 

Jeden z nejlepších kraťasů, co jsem kdy viděl, jestli ne nejlepší...A kdo to kritizuje, ať se nejdřív sám předvede s nějakým veledílem a pak můžeme porovnat....

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

První třetina paráda, druhá třetina lehčí oddychovka. Poslední poměrně akční a finálních pět minut se pro mě "cíťu" pochopitelně neobešlo bez kapesníčku...Dvě věci byly pro mě "cíťu-perverzáka" ovšem nezapomenutelné a krásné. A to Hikari a její sněhobílé kalhotky.......Panenko Maria podsrpenská vidíš to?

plakát

Yeonae soseol (2002) 

Z osobních důvodů nemůžu dát jinak, než za 5...Sice moje "romance" nedopadla jako v tomhle filmu, ale jistá podobnost tam byla...Pochopitelně, slzám jsem se taky neubránil. Jak to ti korejci dělají...nechápu.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Rozhodně můj nejlepší asijskej film všech dob. Chybí mi jen pár desítek hvězd, který bych mu s klidem přidal...

plakát

Pevné pouto (2009) 

Nechápu zdejší kritiku, asi nerozumím filmům...Koho to ale ani trochu nedojalo, tak je pěknej cynik.

plakát

Duch boje (2008) 

Co se mi líbilo? Všechno. Fantastická vizuální podívána, skvělá hudba, bitky, prostě bomba. Nevěřil bych jak jde zkombinovat akční film s dramatem. V jedný chvíli prvotřídní řežba a v další vás film dojme skoro až k slzám...Vůbec bych neřekl, že hlavní hrdince v době natáčení bylo 24, vypadala tak na 15. Ale šlo jí to náramně dobře. Můžu jen doporučit.