Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (181)

plakát

Aftermath (1994) 

Slušná mňamka :-)))

plakát

Frozen (2010) 

Celej film mi byla zima, jako bych seděl na lanovce s nima. Nesnáším zimu !!!

plakát

Rumah Dara (2009) 

Gore scény výborný, potoky krve, kusy těl kam se podíváš, utrpení, uřvaný čubky, atd. Ale nad nelogickým počínáním postav (zvlášť těch poldů) zhruba ve třičtvrtě filmu, jsem si málem ukroutil hlavu...Proto hodnotím jen průměrem. Zvláštní pochvalu uděluji "nesmrtelný" mámě, co mluvila jak robot a vypadala jak Michael Jackson po 85 plastikách :-)))

plakát

Srbský film (2010) 

Tak to bylo i na mě moc teda...Zajímalo by mě, kterej dobytek může tohle vymyslet a dát do filmu!!!!! Scény s děckama prostě nesnáším a tady jich bylo na můj vkus až přespříliš. Mám rád tyhle filmy, ale všeho s mírou. Řekněte mi, komu se kurva může líbit znásilňování dětí??????? To se na mě nezlobte, ale snad jsou nějaký meze, kam až se může zajít. Film jinak špičkovej, ale s těma dětma to už bylo za hranicí mojí únosnosti.

plakát

Touha po pomstě (2010) 

Hoši, to byla zas jednou "lahůdka"...Depresivní, , brutální film, překvapivě americkej. Pěkně jsem se svíjel, když mu udělali předváděčku jeho vlastních vnitřností...A konec se mi teda líbil moc. Ten mi vzal dech nadobro, málem.

plakát

Yeonae soseol (2002) 

Z osobních důvodů nemůžu dát jinak, než za 5...Sice moje "romance" nedopadla jako v tomhle filmu, ale jistá podobnost tam byla...Pochopitelně, slzám jsem se taky neubránil. Jak to ti korejci dělají...nechápu.

plakát

Vinyan (2008) 

Další, pro mě tak trochu nepochopený film...Od půlky mi připomínal hodně Antichrista Jen tady chyběla mluvící liška, uříznutej klitoris a bylo to menší psycho...Čekal jsem něco klasičtějšího. Celkově žádná sláva.

plakát

Rec 2 (2009) 

Hodně krve, hodně akce, málo napětí. Jednička o hodně lepší, ale i tak nadprůměrnej horor.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Nenáročná, pro mě i úsměvná blbina na odreagování. Na svý si přijdou hlavně obdivovatelé ženskýho dekoltu :-)