Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Katherine Langford (herečka)

17.08.2018

Katherine Langford byla společně s mladší sestrou Josephinou vychovávána matkou pediatričkou a otcem lékařem. Mladší sestra se nepřekvapivě také věnuje herectví.Již v roce 2005 se začala věnovat klasickému, jazzovému a modernímu zpěvu. Své nadání dále rozvíjela na prestižní Pert Modern School, kde se zaměřovala především na… (více)

Daniel Kaluuya (herec / scenárista / režisér)

17.08.2018

Daniel Kaluuya je britským hercem a scénáristou, který se narodil v Londýně ugandským imigrantům. Jeho matka se jmenuje Damalie a svého syna společně s dcerou vychovala ve městečku Kentish. Studoval St Aloysius College. Se svou přítelkyní, jež se jmenuje Amandla, žije v západním Londýně. Je velkým fanouškem anglického… (více)

Mackenzie Foy (herečka)

29.09.2013

Mackenzie Foy (rodným jménem Mackenzie Christine Foy, kamarádi jí přezdívají Kenzie) je modelka a herečka, která se narodila 10. listopadu 2000 ve městě Los Angeles ve státě Kalifornie. Má ráda žirafy a koně. Mackenzie ve svém volném čase tancuje balet a stará se o své dva psy (Windy a Dusty) a kočku jménem Luna. Díky své… (více)

Tim Blake Nelson (herec / režisér / scenárista)

03.06.2009

Tim Blake Nelson se narodil 11. května 1964 v Tulse ve státě Oklahoma. Pochází z židovské rodiny, jeho prarodiče utekli těsně před vypuknutím druhé světové války do Velké Británie a následně do USA. Jeho matkou je známá sociální aktivistka a filantropka Ruth Kaiser Nelson. Po střední škole nastoupil na Holland Hall School a na… (více)

Reklama