Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Milion mil daleko (2023) 

Je to krasný dojemný příběh o plnění nemožného cíle. Ač trošku klišé ale já jsem si to ohromně užil a na film se rád někdy podívám znovu a myslím, že z něj budu stejně dojatý jako poprvé.

plakát

Mise Odysseus (2017) (seriál) 

No vida jak se dá natočit seriál bez peněz a efektů. Seriál má šmrc a zajímavý a neokoukaný náhled. Což mnohým jistě bude vadit minimum akce, spousta smyšlení a absence GCI ale mě se do líbilo doufám, že bude druhá serie. Na Frantíky super počin.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Film potěší Sci-fi fandy, hráče, Geeky prostě všechny. :-) Spousta narážek na filmy, seriály či hry. Každému komu není Sci-fi či hry cizí měl by vidět. Jen škoda, že se film více neinspiruje knižní předlouhou která je jako audiokniha doplněná o zvuky her a písničky a dotažena tak k absolutní dokonalosti.

plakát

Zůstaň nablízku (2017) 

Od filmu jsem nic nečekal jsem chtěl se na něj podívat kvůli tomu, že se opírá o Star Trek. Nic jsem od filmu nečekal a to co jsem dostal předčilo moje očekávání. Film přesně vystihuje o čem Star Trek je přátelství, překonávání překážek a toleranci. Za mne je to víc Star Trek než poslední tři novodobé filmy. Film je fantastický i pro lidi co o Star Treku nemají ani páru zde totiž nejde o Star Trek jako takový ale jen o jeho ideály a příběh co chytne za srdce.

plakát

Génius (2017) (seriál) 

Výborný seriál který mně víc a víc baví. Navíc se film natáčel z části u nás ve městě takže k seriálu mám jistý vztah. :-)

plakát

The Orville - O dívce (2017) (epizoda) 

Seriál jsem bral jako takovou "výstelku" a doplnění k STD a jako Trekkie jsem za každý Star Trek vděčen. Shlédl jsem první epizodu STD a zatím to nebylo špatné doufám že to bude jen a jen lepší. A zároveň jsem shlédl i třetí epizodu Orvillu a musím říct že Orville má neuvěřitelný raketový nástup a epizoda od epizody je lepší a lepší pokud nepřijde v brzké době raketový pád tak to bude mít STD a další již známe ST díla sakra těžké. Ta třetí epizoda měla vše co by měla mít a klobou dolů za to, zároveň se těším i na další epizody STD ale už teď se bojím že Orville bude pro mně ten nový ST a STD bude jen nový dobrý sci-fi seriál ale nepředbíhejme zatím jsou venku 3 a 2 díly a v tomto stavu nelze říct žádný ortel až to budou 3 a 2 série tak pak se o tom můžeme bavit co je lepší. Ale toto je můj subjektivní názor po shlédnutí třech dílů Orville a jednoho dílu DSC. A jak říkám těším se na oba seriály ale Orville má jasně navrch.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Film postavený na Googlu, Applu a Facebooku bez této "svaté" trojice by tento film nikdy nevznikl a jeto až mrazivě aktuální. A opět je zde krásně ukázáno že pokud film na něco poukazuje a nutí k zamyšlení má zde špatné hodnocení. Myšlení totiž bolí ,....

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film je hektický a prolínání více příběhu do jednoho může být matoucí ale vše do sebe na konci zapadne. Jediné co tak spousta tento film neocení jelikož u něj musely myslet a u spousty lidí není v jejich možnostech jej pochopit. Jinak si nedokážu představit tak nízké hodnocení u tak brilantního filmu.

plakát

Ona (2013) 

Pěkně pojata zajímavá myšlenka která ale na začátku měla jasný konec. Jen ten úplný konec jsem čekal že bude dokončený.

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Lidem kteří mají vkus a mají rádi suchý britský humor a Červený trpaslík, Black books, hotýlek a podobné seriály mají v oblibě tak budou nadšení. Diváci konzervy, suchaři a a ti kterým seriálový rozhled končí u tupých Českých seriálu typu Ulice,Ordinace, Okresní přebor, Přístav a podobné jiné zrudnosti tak ti budou zhnuseni protože to nepochopí tak ti ať nato vůbec nekoukají, zbytku přeji příjemnou zábavu která rozhodně stojí zato. :-)