Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Jako Sci-Fi super jako Star Wars nevím, nevím s porovnáním s Rouge One což byl také Star Wars film vyprávějící děj mimo hlavní dějovou linku tak Rouge One je o level výše. Pokud by zde nebyl Milenum Falcon a Chewbacca těžko bych v tom Star Wars našel. Takže je to zatím nejslabší SW film od Myšákových dob nic víc než průměr.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Je vidět že rejža nebo někdo u kormidla ujíždí na 80 a 90 letech to aranžmá tomu úplně odpovídá a ta muzika je sice skvělá ale sem se absolutně nehodí. A ono co se tam nehodí je toho více spíše mi to připomíná nějakou starou arkadovku než film. Ono obecně patří celá trilogie Thor k tomu slabšímu co Marvel předvedl ale tohle je ultra slabota. Je vidět, že se všechno nedá do nekonečna ždímat.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) odpad!

Prosím vysvětle mi jak tohle zde může mít 13000 hodnotitelů a 90%? Mám teorii, čim hloupější film tím lepší hodnocení,...

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Standardní zápletka hromotluk,šašek, bavíč a holka k nakousnutí. Škoda, že to prvnímu dílu nešahá ani na podrážky.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Film potěší Sci-fi fandy, hráče, Geeky prostě všechny. :-) Spousta narážek na filmy, seriály či hry. Každému komu není Sci-fi či hry cizí měl by vidět. Jen škoda, že se film více neinspiruje knižní předlouhou která je jako audiokniha doplněná o zvuky her a písničky a dotažena tak k absolutní dokonalosti.

plakát

Zůstaň nablízku (2017) 

Od filmu jsem nic nečekal jsem chtěl se na něj podívat kvůli tomu, že se opírá o Star Trek. Nic jsem od filmu nečekal a to co jsem dostal předčilo moje očekávání. Film přesně vystihuje o čem Star Trek je přátelství, překonávání překážek a toleranci. Za mne je to víc Star Trek než poslední tři novodobé filmy. Film je fantastický i pro lidi co o Star Treku nemají ani páru zde totiž nejde o Star Trek jako takový ale jen o jeho ideály a příběh co chytne za srdce.

plakát

Babylon 5: Hlasy v temnotě (2007) 

Naprosto zbytečný díl. Film to není protože to má dvě epizody které na sebe nijak nenavazuji. Seriál to není protože to má jen dva díly tak sakra co to je? 5 let jim trvalo tohle. Takový potenciál a nic. Mohly důstojně ukončit nedokončenou Křížovou výpravu vysvětlit Drakský mor, mohly ukázat co se stalo S Londem, Jakarem, mohly natočit příběh po Babylonu 5 mohly ukázat cokoliv a oni udělají tohle!

plakát

Strašidla (2016) odpad!

Troškovi by měli zakázat točit filmy!!

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Nejlepší SW pod myšákovou taktovkou ale stále je to daleko za Lucasem. Hvězdička dolů za odfláknutý dabing. A druhá za ne moc povedené 3D pokud na film ještě půjdu tak jedině na 2D s titulky.