Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Recenze (275)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Snad nejlepší díl z celé série. Je tu méně kecání a stoprocentní akce, parádní nestvůry a úžasná hudba.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Pro maximální požitek filmu si komentář nečtěte! ---------- Zajímavý film, který má bohužel k pravdivým událostem hodně daleko. Samozřejmě že bez vědomí, že tohle se opravdu někde stalo, by Čtvrtý druh ztratil veškerou atmosféru, ale na konci by se mohli ke svému "podvodu" přiznat a takhle ztrácí film dost na čestnosti.. Chtěl jsem srazit hodnocení jednu hvězdičku kvůli tomu, ale nakonec jsem si to rozmyslel, film to byl dobrej.

plakát

Spaceballs (1987) 

V podstatě Star Wars převyprávěné pro děti :-) Lord Helma zabíjel

plakát

Mask Maker (2010) 

Mask Maker se veze na vlně klasických slasherů, ze kterých maximálně čerpá (The Texas Chainsaw Massacre a Friday the 13th). Průměrné herecké výkony a nejvíce klišovité vraždy co vůbec jdou (useknutá hlava, podříznutí, hod sekyrou...) však film shazují, ale naopak má výbornou atmosféru a záběry z minulosti jsou bezchybné. Jak píše LIVINGDEAD, že zvuk je nestálý, tak to nevím jestli koukal na kino rip nebo po domácku přetáčenou verzi, ale kvalitní rip určitě problémy se zvukem nemá.

plakát

Uneseni (2010) 

Dost dobré a realistické. Vivas používá dlouhé záběry, herci podávají přesvědčivé výkony a suchá atmosféra by se dala krájet. Španělé začínají razit cestou hororů (i když tady se spíš jedná o thriller).

plakát

Donner Pass (2012) 

Předvídatelné, ale v některých momentech docela strašidelné a vždy zábavné. To, co ze začátku vypadalo na obyčejný slasher, se zvrtlo v crazy kanibalistický horor. Uvažoval jsem dokonce o plném počtu hvězdiček, ale té předvídatelnosti asi vážně mohli trochu ubrat...

plakát

Den poté (2004) 

Starostlivý a všudy přítomný tatík, hezounký teen syn, černoušek kterého má každý rád, a krásná dívka. Kolikrát jsem to už viděl...

plakát

Peklo v podzemí (2006) 

Špatný to nebylo, těšil jsem se na podzemní horůrek s povedenou nestvůrou kterou se stalo Chubacabra (s křídly, WTF?). Bohužel se ukázala jenom párkrát, ale s popíjením piva a zamýšlením se nad světovýma otázkama to šlo.

plakát

Halloween 5 (1989) 

Nebýt uřvané hloupé holky bych dal plný počet hvězdiček