Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Recenze (275)

plakát

Únik ze sekty (2012) (seriál) 

Neuvěřitelné, jak mohou být lidé hloupí.. Samotný dokument spočívá hlavně v komentářích jednotlivých členů sekty a ač se tvůrci snažili je vyobrazit jako oběti, mně osobně s každou další minutou přesvědčovali o svojí stupiditě a svojí vlastní vině.

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) odpad!

!Komentář NEOBSAHUJE spoilery! Poprvé hodnotím seriálovou epizodu a podruhé nějakou komentuji.. Na předešlé díly 8. série se dalo alespoň dívat, osobně mě bavily, líbil se mi zvukový doprovod, jak moc autenticky herci hráli.. Ač jsem nesouhlasil s uspěchaností děje, se spoustou logických chyb, klišovitými zápletkami a jejich řešeními, na každý díl jsem se těšil. Ale teď jsem rád, že je seriál u konce a že ty zvěrstva, která ta nekreativní dvojice břídilů napáchala (a která se s každou epizodou stupňovala) mi neposkvrní mou dosavadní lásku k tomuto seriálu ještě víc. Kdybych se měl vyjádřit konkrétněji k této epizodě.. Tak jí podle mě nelze nazvat výstižněji, než slovem "nuda". Stále jsem naivně věřil, že mě děj nějakým způsobem šokuje a po předchozí epizodě jsem neměl absolutně představu, jak se bude dál děj vyvíjet (myslím, že stejně jako spousta dalších diváků). Tento potenciál tvůrci ale dokázali pohřbít během prvních pár desítek minut (po zdlouhavých a nezajímavých dialozích) a zbytek je snaha pouze o ukončení co největšího množství načatých dějových linek, pro které jsme měli všichni tento seriál tak rádi a které si zasloužily mnohem propracovanější rozloučení. Nikdy bych neřekl, že epizodu GoTka ohodnotím odpadem. A už vůbec ne, když přihlédnu, že odpadem poměrně šetřím, ale tady to jinak nejde...

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Epizody seriálů normálně nekomentuji ani nehodnotím, tady se ale spíš chci vyjádřit ke komentářům některých uživatelů. To, jak si tu někteří hrozně protiřečí, je až k pláči. Zaprvé něco o Grey Wormovi. To, že začal zabíjet vojáky, kteří se vzdali, bylo naprosto logické - když přeskočíme fakt, že se chtěl nejspíš pomstít za Missandei, tak nesmíme zapomínat, že byl vycvičený k poslouchání rozkazů a k naprosté loajálnosti (takže ti, kteří si stěžují, že se seriál stává klišovitým - s čímž já souhlasím - a zároveň jim vadí, co začal dělal Grey Worm, tak si nevidí do držky). Co se týče těch, co tu brečí, že zabít jednoho draka bylo easy a druhý je nesmrtelný, tak ti mají snad v hlavě úplně vygumováno. První drak byl zabitý v momentu překvapení, takže nijak nemanévroval a v okamžiku, kdy Daenerys o nebezpečí věděla, už se šípům úspěšně vyhýbala. Smrt Cersei - zase, všichni si tu stěžují, jak už je to hrozně samé klišé, ale když někdo umře "normálně" a ne nějakou vyhajpovanou smrtí, tak je to velké špatné. Takhle by se dalo pokračovat ještě dlouho. Nechápejte mě špatně, já jsem z osmé série také zklamaný, nelíbil se mi Aryi plot armor, nelíbil se mi ani fight Ohaře s Horou, nelíbí se mi jak je to hrozně uspěchaný a spousta věcí nelogických (až uměle vykonstruovaných, jako např. fight Jamieho s Euronem, který také navíc nebyl nic moc). Spíš mě tu štvou zaujatí nebo hloupí blbečci, co tu kritizují něco, co tam ve skutečnosti vůbec není nebo to jen špatně pochopili.

plakát

Gypsyina pomsta (2018) (TV film) 

V porovnání s dokumentárním snímkem "Mommy Dead and Dearest" je Gypsy's Revenge sice chronologicky uspořádanější (a po této stránce tedy i koukatelnější), ale po stránce informační je o poznání chudší.

plakát

Sestra (2018) 

Komentář může obsahovat spoilery. The Nun má své silné stránky, ale zároveň ani zdaleka dobře využitý potenciál a několik zcela zbytečných prvků (kluk strašící otce, spousta "zombie" atp.) snímek řadí mezi průměrné horory - jednou a dost.

plakát

Cabin Fever (2016) odpad!

Proč? Proč dělat remake na něco, co to absolutně nepotřebuje? Tohle se ani trošičku neliší od originálu a když jsem to v půlce filmu zjistil a tady se ujistil, film jsem vypnul. Zbytečnost

plakát

Pod zemí (2014) 

Výborný film, jenom od první smrti se nějak vytratila ta atmosféra a už to nebylo ono..

plakát

Pyramida (2014) 

Ono by to bylo dobrý, ale ten Anubis a kočky.. Stačil by lepší záporák

plakát

Ghoul (2015) 

Samozřejmě, že kvalita filmu byla trošku jinde, ale konečně Češi natočili horor, za který se nemusí vyloženě stydět.

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) odpad!

První díl byl alespoň o něčem, mělo to nápad. Druhý díl byl nechutný a jen pro silné povahy. Třetí díl nemá nic z toho. Třetí díl je prostě sračka.