Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Thrillerová klasika, co víc dodat? Snad jenom "Thank you Clarice! Tststststs!" :D

Zamilovaný Shakespeare

Zamilovaný Shakespeare (1998)

A vy jste kdo? Já jsem ...... já jsem ... peníze.. Neuvěřitelná hláška, kterou s oblibou dávám všude, kde je k tomu příležitost. Herci hrajou, příběh se točí jako káča, a to ticho nakonec představení!! Přistihl jsem se v kině, že mám otevřenou pusu, a nedýchám!!! :D:D

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Různé výklady a hypotézy na primární otázky v dějinách lidstva mně vždy zajímaly, a v „The Man from Earth“ se mi jich dostalo požehnaně, a k tomu ještě působivou dramatickou formou! Co víc si můžu přát?! :o)) Po dlouhé době uvažuji dokonce o změně v mojí top ten, tak silně film působí. Hned za čerstva vám proto chci sdělit, „Tento film je pro mě absolutní B.O.M.B.A.!“ (2.3.2011) ..P.S.: dávno už ho v topce mám... "THE TRUE IS SO, SO, SIMPLE..." ..to by se mělo tesat do kamene.. (22.9.2013)

Interstellar

Interstellar (2014)

VYKAŠLETE SE NA VŠECHNY ŠPATNÝ NEBO VYCHVALUJÍCÍ KOMENTY A BĚŽTE NA TO DO KINA! Já na to šel jako největší škarohlíd připravenej na všechno, ale Nolan mě vyškolil takovým způsobem, že jsem to fakt nečekal (viz moje dvě hvězdy pro jeho poslední počin Temný rytíř povstal). Tohle je ale parádní film. Žádný nelogičnosti, trapný nebo dokonce zbytečný scény. Nic takového. Jen emoce. Jen čistá esence příběhu. A myšlenky. Fakt nádhera.