Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (309)

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

Fakt jsem se na to těšil...po prvním díle musím říct, že nic moc. Vlastně se nic nestalo Afro zabil pár lidí a jde si za svou pomstou...Ale zase pěkně temná atmoška...ale zase mi vadí Mangoloidní animace...vůbec nevím jestli si pustit další díl, nebo dát šanci jinýmu seriálu...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

První díl mě nezaujal, abych se přiznal: Podivné dialogy, zmatenost a podivné úchylárny hlavních postav, nelogičnost (A taky mě dost znechutila scéna kde otec rodiny honí nad kopírkou) Ale druhý díl je vážně jízda! Děj?Vážně skvělý!(Trochu připomíná kingovu tvorbu, mě osobně Dům v růžích) Postavy? Mnohem uvěřitelnější! Atmosféra? Chvílema drásající! Zatím to má zaděláno na pořádný horrorový seriál!

plakát

Atlantida: Tajemná říše (2001) 

Výbornej animák, jeho největší problém, ale tkví v tom, že neví jestli chce být pro děti, nebo pro dospělý.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Čekal jsem pseudointelektuální zábavu, která si bude hrát na něco chytrého. Místo toho jsem dostal skvělý, user friendly (IT terminologií řečeno) film, který zároveň není jen popcornová zábava. Podobně jako japonské jídlo vám nabídne spoustu malých porcí, ale o to více chodů! Navíc nejlepší masky, které jsem zatím viděl. Vřele doporučuji!

plakát

Avatar (2009) 

Ano, vědeckotechnická revoluce měla přijít a přišla. Vypadá to pěkně, ale ten několikrát recyklovanej plot mne fakt už vytáčí. Jednou stačilo.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Bože...to je nejblibější film jakej jsem kdy viděl! Bože kam se hrabe mimozemskej plán číslo 9!!!! Nikdy jsem se v kině tak nesmál jako tady!

plakát

Bathory (2008) 

A zazněl Polívkův hlas,,Už mě nebaví chodit!" A vytvořil brusle.,,Už mě nebaví kreslit!" A udělal fotoaparát.,,Už mě nebaví padat ze skály!" A vytvořil padák.Je mi líto, ale víc jsem v tom filmu neviděl.