Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (247)

plakát

My, občané Protektorátu (2024) (seriál) 

Po dlouhé době velmi povedená série s válečným tématem. Skoro jako bych tam byl. Zanechalo to ve mě hluboký dojem s nutností zpracování.

plakát

Annette (2021) 

Zprvu slušný bizár, který se postupem děje za pomoci prvků tragické opery mění v poměrně osobitou a velmi smutnou podivanou o podobě světa kolem nás.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Hodně někde budete, slibovaly komentáře zdejší, avšak realita velký špatný je. Patos, sentiment, klišé a Bůh ochraňuj Ameriku... a hlavně jejich armádu Mirků Dušínů říznutejch snad spravedlností samou.

plakát

Až na krev (2007) 

Daniel je skvělej, tak jako vždy, ovšem ten film jako celek, opravdu za moc nestojí. Tak jsem se dlouho u filmu nenudil.

plakát

Bílý lotos - Série 2 (2022) (série) 

Tak tomu říkám panoptikum charakterů, které vás nemůže nebavit. JC je jen špička ledovce, neboť i zbytek obsazení jest bezchybný. Dlouho mě něco tak moc nebavilo.

plakát

Wednesday - Prokletá dívka Wednesday (2022) (epizoda) 

Vizual snad ani nebudu komentovat, a fakt,, že W je od mého dètství prostě nejlepší Addamsová, mě jen utvrdil v tom, že vlastní seriál, je přesně to, co mi chybělo.

plakát

Blondýnka (2022) 

Ne zas tak vzadálená představa mé vlastní. Značně smutná podívaná v pěkném pocitovém kabátě, co místy značně studí.

plakát

Monstrum - První díl (2022) (epizoda) 

Nebyl jsem schopen se ani hnout, kterak mě to přišpendlilo ke gauci.

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Není řas ztrácet čas, takže jsme začali pěkně v ostrém tempu a HBO se konečně probralo a má to zvuk atmos, takže s domácím kinem jistě body navíc. Uvidíme, zda tempo udrží.