Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (31)

plakát

Alfa (2018) 

ono by to bylo hezké, kdyby to nebylo tak strašně nereálné a vyumělkované. týpek měl být asi tak 6x mrtvý. jeden den se koupe v jezeře a druhý den málem umrzne...? Prostě to fakt ne... :/ 2 hvězdy za hezkého vlka :D

plakát

Tvář vody (2017) 

dvě hvězdičky za herecké výkony, jinak jsem měla po velkou část filmu Saturninovský pocit, že mě má autor za blbce.

plakát

MENU domů (2012) (pořad) 

v posledních dílech mi trošku chybí "česnekodrtič" a "bílkosněžič" :) sympaťačka, super formát, který tu chyběl :)

plakát

Interstellar (2014) 

šla jsem na něj dvakrát do kina. a přestože by si jeden řekl že podruhé už to bude takové to očekávané a budu se nudit, ani jsem nemrkla a byl konec. tenhle film prostě musíte vidět, je to povinnost každého filmového i Nolanova fanouška :)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

True Detective je dechberoucí seriál, jaký už tady dlouho nebyl (pokud kdy byl). Neuvěřitelně propracovaný scénář, nemůžete se odtrhnout od obrazovky, a chcete pořád další a další dávku. A Matthew? Vzpomínám si na něj jako na "takzvaného fešáka z romantických komedií"... když se teď dívám na to kam se herecky dostal, říkám si, je to vůbec pravda? Tenhle seriál je libůstka. Víc takových... ale to půjde těžko

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint Eastwood je mistrovský režisér a PAN herec. Očekávala jsem, že se namlsám, ale je to až daleko za mým očekáváním, něco neuvěřitelného, se strhujícím finále. Další z těch filmů, který zanechá dojem, hudbu ze závěrečné scény jsem měla v hlavě ještě týden po shlédnutí a před očima pořád některé situace. Víc takových filmů... Warning: může velice rychle zahýbat žebříčkem vašich nejlepších filmů :)

plakát

Bídníci (2012) 

Jsou muzikály, které se podle mého hodí více na filmové zpracování než tento a během filmu jsem měla poměrně jasno o třech hvězdičkách, nicméně závěr mě absolutně dostal a dávám o hvězdičku navíc za silný, dojemný příběh.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Jak prosté. Prostě jen ulice New Yorku, jedna telefonní budka a excelující Colin :) aneb jak "zažraná" do dialogů, s otevřenou pusou strávit 80 minut :)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Nečekala jsem víc než prostě další oddechovou romantiku, avšak opak byl pravdou! Místy poetické místy vtipné, místy americké, ale ze života. Okouzlující Zooey Deschanel, nepřekonatelná hudba. Nemám nic jiného než superlativa a už teď vím, že se bude jednat o jeden z mých nejoblíbenějších filmů :)

plakát

Patrola (2012) 

Tohle je prosím můj šálek čaje! Hodně dobré drama, s mou oblíbenou roztřesenou kamerou...