Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (297)

plakát

A Zombie Claymation (2011) 

Plastelínový zombie nářez, kde marmelády je víc než obvykle a kde holky mají rády motorové pily :D

plakát

Dependence (2007) (amatérský film) 

Takže vy všichni majitelé dětí :D Několik výbornejch fórů a trošku utahaná stopáž, maličko to zkrátit, tak to je daleko lepší!!!!

plakát

Kontakt (1997) 

Tak tenhle film naprosto přesně vystihuje hláška Topra Harleye: ,,Co to čteš? Dlouhé čekání. A jaké to je? Né takové jako jsem čekal!,, A já přidávám: A že jsem se načekal!!!

plakát

E.T.A. (2008) 

Jako lék na úpornou zácpu to musí fungovat bezvadně. :) Protože z takovéhleho šálku bych se jistojistě pos*al ještě než bych ho dostal.

plakát

Král džungle (1997) 

Promiňte, ale máte tukána v prdéli :D Prostě jednohubná zábavovka...pardon, zábavná jednohubka. No řekněte mi, kde jinde se postavy hádají s vypravěčem :)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Zajímalo by mě co by řekl asi Tarzan, až by si kolem jeho liány profrčela opice se slovy: ,,Uhni vole, tady se houpu já,,. Snad by se i překvapením pustil a já nemusel čekat další jeho útrapnou předělávku a raděj si znovu vychutnal tenhle bezvadnej příběh s nejlepším opičákem všech dob!!! Sorry King Kongu, ale na todle jseš prostě pořád moc malý štěně!!

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

Takže když natočim takovýdle odporný video tak mi ho sem fakt dáte jo? No tak to je bomba, to jdu hned točit! Těšim se až ho pošlu a dám si odpad!

plakát

Copy Shop (2001) 

Zajímavá kopírková schýza, ale jednou to stačilo, takže za víc to být nemůže a víc kopií nepomůže ;)

plakát

Autumnation (2009) odpad!

No fuj! To už si můžete nasadit na hlavu kyblík a mlátit do něj ty čtyři minuty celerem, výsledné mžitky pak dávají něco podobného tomuhle pasqilu!!