Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Zatraceně nejlepší film za posledních pár let, úžasně sem se bavila. Být bohatý je lepší než být chudý, rozhodně o dost zabavnější. "Jestli mám umřít, tak rozhodně né střízlivej!!"

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Hra, kterou hrajete z nudy o život, svůj i celého světa je zábavo od prvního dílu až do konce. Kira nemá srdce ale nemůžu si pomoct a celou dobu fandím aby se mu to povedlo a vyhrál.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Takhle zahodit vcelku originální a dobrý nápad i ne zas tak špatné a vtipné herce? Vůbec to nevtáhne do děje, většinu času se nudíte a ty vousy vás dorazí. Ani nevím co na tom bylo tak špatné ale bylo to špatné.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Tak srdceryvný vlastenecký proslov sem neslyšela od Dne nezávislosti (měli i podobné mimozemšťany, kteří sem přišli ze stejného důvodu ). A i kdybych jim odpustila všechno ostatní (slabý příběh, slabé herce,naprosto neustálé porušovaní zákonů mechaniky a fyziky ) tak ta masáž srce přes pancéřové brnění mě dostala. Plusem je to že hlavní hrdina vypadá jako mladší a svalnatější verze Heatha Ledgera, ale ne že by tak uměl i hrát.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Jediné co potřebujete je mysl pro opravdu černý humor a film si užijete. Je naprosto zákoně platné a nevyhnutelné že když už si myslíte že se vám nemůže nic horšího stát, narazíte na bar postavený na vršku krvavé pyramidy.

plakát

Single Man (2009) 

Vystihnout samotu tak jako se to povedlo v tomhle filmu se vidí málokdy. I když film moc děje nemá neodtrhnete se od něj a na rozdíl od mnoha jiných téhle hodiny a pul koukaní na televizi nelituji. Samozřejmě jsem ráda že vidím Nicholase Houlta se zlepšovat, Colin Firth už tady perfektní je.

plakát

Vetřelec (1979) 

Film který přinutí i dospělého úplně příčetného člověka podívat se před psaním pod postel a v úplném tichu naslouchat jemným zvukům pod podlahou.

plakát

Prometheus (2012) 

Důkaz že trikař, kameraman ani Fassbender nedokáží i při největším nasazení úplně zachránit scenáristu který napsal pro tenhle film všeho všudy 3 smysluplné scény. I když po tom jak jsem viděla Noomi Rapace provádět si císařský řez, budu žít rozhodně o něco déle (od smíchu).

plakát

Labyrint (1986) 

Film jsem poprvé viděla jako malá holka asi ve 12 letech, a nikdy jsem nechtěla být Popelka, Zlatovláska nebo Sněhurka, ale když byl pohádkovým princem úchvatný Král skřetů Bowie, chtěla jsem být Sárou okamžitě. Po shlédnutí zůstal Labyrint v mojí hlavně už napořád jako důkaz že s fantazii je možné vše. A myslím že stejně jako smrad z bažiny věčného zápachu ho už nikdy nesmyju.