Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Méďa (2012) 

Uboze sprostý! Jen to ruší a snižuje dojem z filmu.

plakát

Total Recall (2012) 

Nevím proč? Nějak se ustálilo, že když se něco nepovede tak se na to rychle zapomene a nikdo se to už nesnaží udělat lépe. Zato, když se něco povede, tak se to často někdo pokusí zkazit a tohle je také ten případ. Nechci filmu křivdit a už jsem viděl o hodně horší pokusy, ale nic mě tam také neoslovilo. Jako jednu z mála výjimek kde se to naopak povedlo bych zmínil King Konga od Petera Jacksona.

plakát

Věra 68 (2012) odpad!

Vymývání mozků, takže odpad! Za přednost lze považovat pouze některé dokumentární dobové záběry či poslech rozhlasových záznamů.

plakát

7 dní hříchů (2012) 

Co to točíme za filmy? Je to tak český a taky tak divný! Musí to být nějaká infekce posledních let, když tak dobře známe to, co neznáme a říkáme tomu umění. Dřív za to mohla ideologie, že vznikaly skvosty. Co za to může teď? Špatný vkus, neschopnost skutečně něco dokázat nebo jen touha zviditelnit se?

plakát

Albert Nobbs (2011) 

Zvrhlost, tak jak doba přikazuje!

plakát

Alois Nebel (2011) 

Zajímavé výtvarné pojetí, ale nakonec jen příšerně roztahaná nuda.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Proč točit něco, co už někdo natočil mnohem lépe? Sice se dá předpokládat, že to lidé budou chtít porovnat s originálem a tudíž to vydělá, ale to je dost ubohej důvod.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Ohavná americká vymejvárna mozků, nebývalých kvalit!

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Divná věc, těžko posoudit kde končí realita a začíná fikce. Podobnejch kravin jsem v životě viděl dost a dost, než abych se tím nechával unést. Prostě někdo něco natočil a až tak zábavný to zase nebylo.