Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (11)

Restart the Earth

Restart the Earth (2021)

Po dalším experimentu, který se vymkl kontrole, zamořily svět rostliny. To, co se jeví jako skvělá zpráva pro ekology, má ale háček. Tyto rostliny jsou zmutované, takže jsou mnohem větší, agresivnější a hladovější. A také pohyblivější. Podaří se otci malé Yuanyuan najít úkryt? Nebo se i přes ně přežene globální zelený příliv, po kterém na Zemi zůstanou jen opuštěné ruiny? Je nějaká naděje pro lidstvo? Velitelství spojených sil má plán, který se pokusí Operační tým C8683 uskutečnit.

Kurýr: Zásilka smrti

Kurýr: Zásilka smrti (2019)

Zločinec s konexemi na nejvyšších místech. Náhodný svědek, který je ochoten vypovídat v online soudním řízení. Ozbrojenci chránící svědka. Kurýr, který na místo vysílání přiváží potřebnou techniku. V ideálním světě by vše proběhlo jednoduše, jenže The Courier je akční film, ve kterém není jednoduché vůbec nic a nastalé potíže vyřeší jen hrubá síla. Pro kurýra a svědka začíná nejdelší noc jejich života.

Arès

Arès (2016)

Francie v roce 2035. Korporace se předhánějí v nabízení produktů, bez ohledu na jejich škodlivost. Zisky jim plynou z milionů nezaměstnaných a odevzdaných lidí. Zlegalizování obchodu s vlastními těly, za účelem testování nových látek, vede k tisícovkám mrtvých. Aby korporace ukázaly, jak účinné jejich preparáty jsou, sponzorují zápasníky, kteří je používají jako povolený doping. Arès (Ola Rapace) se stal jedním z nich. Podaří se mu zvítězit nejen v kleci, ale také proti korporaci, která je pro zisk ochotná obětovat životy tisíců lidí? A co ho to bude stát?

Sang Krasue

Sang Krasue (2019)

Dle pověstí existují bytosti zvané Krasue. Krásné ženy, jejichž hlava se v noci oddělí od těla a živí se krví a vnitřnostmi. Jednoho dne dorazí do malé vesnice lovci, kteří tyto bytosti loví. Společně s nimi přichází Noi (Oabnithi Wiwattanawarang). Dávný kamarád Jerda (Sapol Assawamunkong) a dívky Sai (Phantira Pipityakorn), do které je Jerd zamilovaný. Nadcházející události změní životy nejen jim, ale všem ve vesnici. Lov na Krasue začíná.

Captive State

Captive State (2019)

Rupert Wyatt se opět vrací k žánru sci-fi. Tentokrát nám vypráví příběh o lidech, kteří chtějí zažehnout jiskru odboje proti mimozemské rase, která převzala kontrolu nad vládou Země. Odboj ale nestojí jen proti vetřelcům z jiné planety. Bojovat musí především proti těm, kteří s nimi spolupracují. Podaří se zrealizovat plán, jenž ostatní přiměje uvěřit, že je možné vzít si Zemi zpět?

Kvílení

Kvílení (2016)

Sledujeme příběh mizerného policisty, který stejně jako jeho kolegové bezmocně sleduje množící se případy vražd. Vrahem je vždy člen rodiny, který zabije všechny ostatní. V jindy poklidném malém městě jde o bezprecendentní události, pro které nelze najít jednoduché vysvětlení. Díky některým indiciím začne policista podezřívat někoho, kdo možná není člověk. Podezření pak spustí sled událostí, které zapříčiní, že se vše stane mnohem osobnější. Povede se policistovi včas rozklíčovat, kdo nebo co stojí za vraždami?

Dva světy - The Crossing

Dva světy - The Crossing (2017) (epizoda)

Howard Silk (J.K. Simmons) pracuje téměř třicet let v Německu a vlastně ani neví, jaký má jeho práce smysl. Vše se ale změní okamžikem, kdy se dozvídá o existenci alternativního světa. Špioni z druhé strany, intriky, utajené informace, nejasné záměry neznámých protějšků... jakou roli v tom všem Howard sehraje?

Revolta

Revolta (2017)

Země čelí invazi robotů. Odkud přišli? A je možné se jim ubránit i v zemích, kde není zbrojní průmysl rozvinutý tak, jako třeba v USA? Jak si poradí americký voják, který se probere se ztrátou paměti v Keni a jediné, co ví, je, že kolem něj zuří válka? Jedno je jisté... bez odporu se nevzdá.

Starship Troopers: Záchrana Marsu

Starship Troopers: Záchrana Marsu (2017)

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars?

Země kůlů

Země kůlů (2010)

Hororové roadmovie, které napsali Jim Mickle a Nick Damici. Prvně jmenovaný film režíroval a druhý ztvárnil ústřední roli.
Příběh Martina začíná okamžikem, kdy mu upír vyvraždí rodinu a jeho pak zachrání lovec upírů, zvaný Mistr. Společně pak putují na místo zvané Nový Eden, které údajně obývají pouze lidé. V cestě jim nestojí jen hory, ale také upíři. A pak také tvorové horší něž upíři. Lidé v čele se zvráceným knězem, kteří si říkají Bratrstvo a konec světa chtějí uspíšit.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011) (seriál)

Úvodní část epického fantasy eposu odehrávajícího se ve světě temného středověku, mezi statečnými rytíři, mocnými čaroději, draky, zlovlky a čarostromy… Jako strážce severu, lord Stark považuje za prokletí, když ho král Robert pověří úřadem pobočníka vladaře a vyšle ho na jih, odkud se zatím nikdo z jeho rodiny nevrátil. Bezejmenní staří bohové nemají na jihu žádnou moc, Starkova rodina je brzy rozdělena a pobočník sám je polapen do sítě nebezpečných intrik. Ba co hůř, v exilu ve Svobodných městech za mořem dospěl pomstou posedlý chlapec. Jako dědic šíleného Dračího krále, jehož rodina byla vyvražděna, si dělá nárok na trůn. A na severu, tam za Zdí, kde člověk nemůže nikdy říct, co je živé a co ne, se mezitím houfují mrtvé armády Jiných, které vyčkávají na konec léta a nadvládu dlouhé zimy. Příběh zrady a ambicí, lásky, čar a kouzel může začít. Zima přichází!

Reklama