Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

patří jednoznačně k mým nejoblíbenějším filmům. už ani nepočítám kolikrát jsem tento film viděl, ale co je důležitější, že mě nepřestal bavit. hlášky z filmu použím i v životě. líbí se mi, že film je rozsekán do časové promíchaných epizod. prostě skvélá zábava a spousta akce + hvězdné obsazení. pro mě nezapomenutelný film.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

"Kde sou ty prachy Lebowski?" "Asi v tý míse, ještě se tam podívám.." Skvělý film, plný výborných hlášek.. Život flákače se může ze dne na den změnit, jenom kvůli jednomu koberci :)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Tak na tohle jsem se musel podívat asi třikrát po sobě, aby mi to vůbec dávalo nějaký smysl. Zajímavě udělaný film, který mě často zmátl. Soundtrack z filmu je taky úžasný a dává celé podívané super nádech. Doporučuju několikrát zkouknout ;)

Fontána

Fontána (2006)

Když jsem se dokoukal, tak jsem nad filmem pořád přemýšlel. Tenhle pocit bych si přál mít u každého filmu. Každopádně fontána mi dala, co si jako divák přeju od skvělého filmu. Z hudby mi ve vyhrocených scénách běhal mráz po zádech. A konec ten mě úplně položil na lopatky, určitě film který je nutno vidět.