Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (533)

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Do prvního konce super. Super scénář, super akce, super originální nápady (chci vidět celovečerní verzi mývala Ratanevimjakdál), cestování napříč dimenzemi, pocta kung-fu, skvost... A na poslední půlhodinu uspávací nuda, co mi zkazila celý film.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Technicky skvěle natočený seriál, který jsem nepochopil a tedy ani nechápu ten hype okolo něj. První půlka je trapně emerickou dramedií o a okolo sexu. Druhá půlka se snaží být trapně komickou LGBT+ psychologickou sondou do života zhýčkaných emerických milionářů utlačovatelů vs utlačovaného hawaiského etnika. Se všemi byste měli souhlasit a soucítit a to i přes to, že se totálně všichni chovají a mluví jako totální kreténi. Styděl bych se být emeričanem, nedej bože bohatým!

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Původně jsem chtěl komentovat celý seriál, ale nedá mi to. Díl úplně o hovně, stejně jako DLC. Co šlo vyřešit za 10 minut, to tady dostane dost dlouhou hodinu. Už mě ten seriál začíná trochu unavovat. I hra byla plná vaty, ale pak tam taky byla spousta akce a napětí, což v seriálu sakra chybí. Uvidíme, jak to zachrání poslední dva díly, ale začínám se trochu bát.

plakát

Zakletá jeskyně (2022) 

Nechápu jak tohle může být v modrých číslech a taková druhá Princezna zakletá v čase s mizerným scénářem a nehrajícími herci v červených. Děj klasické české pohádky (byť s mezinárodní produkcí), lepší scénář, super kostými a herci hrajou!

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Zdlouhavá, nevtipná a bez atmosféry s totální motykou v hlavní roli. Jak se taková osoba může nazývat herečkou? To měl být nějaký fantasy speciál k Ulici? Jak to tady lidi můžou chválit? Nádherné přírodní scenérie, zajímavou hudbu a dobré efekty vystřídá smutná česká křeč s nehrajícími herci co absolutně bez emocí přeříkávají pitomý scénář a celý tenhle vinný klenot chycený myšinou natahuji na útrpné dvě hodiny. Mě to nebavilo, děti to nebavilo (žádný, v celém poloprázdném kině), manželku to dokonce sralo. Vyhozené peníze. Měl jsem je radši utratit za oběd u McDonalda.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 1 (2022) (série) 

Njn, krev necáká z obrazovky, v každém díle není šokující zvrat, nevidíme Galadrielininy kozy a je tam jedna černá trpaslice bez vousů, tři černí Hobiti a jeden černej kung-fu Elf a není to přesně podle knížky! Taková sračka! Tolkien se obrací ve Valinoru! A to jsem ho ani nečetl. Jako někdo nemůže zkousnout tenhle seroš, já nemohl zkousnout Tolkienovo nekonečné skákání v nekonečných rodinných liniích kdejakého trpaslíka (i když klobouk dolů za to, jak to pěkně vymyslel). Ale tak co čekat, když moje první a poslední knížka byla brutálně nudná Babička a Dvě věže! Ale že mají všechny postavy brutální problém s akné (kupodivu až na trpaslíky) to nikomu nevadí! Slabší scénář, parádní vizuál, za mě dobrý! Málo vykřičníků!!!

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) 

Absolutní blbina o ničem, aneb konečně originální origin! 9 dílů po 20 minutách super oddychovka na večer. Doufám v druhou sérii. Jen mám strach o Daredevilovu budoucnost. Po Netflixovské náloži nevím, zda jsou Disneyho tvůrčí schopnosti to pravé ořechové.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Jak efektivně oživit značku bez stamilionového rozpočtu? Udělat remake jedničky jako skoro až komorní boj o život v indiánské Americe. Divím se, že s tím nešly do kin. Takhle ještě rehabilitovat Vetřelce a nechám se spokojeně sežrat kdejakou hnusnou držkou.

plakát

Rakeťák (2022) 

První půlka skvělá, druhá už taková ta typická disneyovská akční atrakce. Film na sílu, v podstatě bez emocí a humoru. Film (nejen) o Buzzovi může být jen jeden - Toy Story!