Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Prozatím nejlepší seriál jaký jsem měl možnost vidět. Momentálně sleduju třetí řadu a nemůžu si True Blood vynachválit, co musím nejvíce pochválit tak to jsou postavy v seriálu - obecně, jak jsou napsané, zahrané, zkrátka snad každý si v seriálu musí najít jednu či více postav, kterým budete fandit, nebo je se zájmem sledovat jak se jejich děj bude ubírat dál, prostě takovou skvělou práci s postavami jsem ještě v seriálu nikdy neviděl. Co se týče jednotlivých sérií tak mě osobně se líbí zatím všechny přičemž třetí považuju momentálně za nejzajímavější a nejnapínavější. Celý seriál je mistrovský mix napětí, hororu, akce, humoru...jednoduše tomu nic nechybí. Další věc kterou bych ještě zmínil je ta, že někteří lidi tvrdí, že tento seriál je hodně o sexu - nikoliv !!! nic takového jsem v průběhu nezaznamenal ani nejmenším !!! Co se týče srovnání v konkurenci viz. "Vampire Diaries" tak tento seriál alá "Twilligt sága" nesahá True Blood ani po kotníky a to ani náhodou !!! Dle mě je True Blood napínavější a celkově lepší po všech možných stránkách. NEJ seriál dávám absolutní hodnocení !

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Hra o trůny, mě hned ze začátku nedostala do kolen, to ne. První díl byl sice dobrý, ale celkově rozjezd seriálu se mi zdál docela utahaný. Zpočátku mi taky dělalo docela problém se orientovat v jednotlivých postavách spousta jmen, ale postupem času se to dá v klidu zvládnout. Onen pomyslný zlom u mě nastal někde od 4. epizody, kdy jsem celý seriál začal hltat a každou novou epizodou seriál zrál jako víno. Finální epizoda byla pak naprosto fantastická a člověka hrozně zamrzí, že musí čekat než vznikne druhá série. Hra o trůny je navíc zase něco co tady dlouho nebylo, když vezmu v potaz neskutečné množství kriminálek, nebo stále se množící "upíří seriály" tak tu máme najednou Hru o trůny, který působí jako velmi příjemná a vítaná změna. Na závěr , uděluji absolutní hodnocení, tady ani nelze uvažovat o ničem jiném, jedná se o velmi kvalitní/dospělou/drsnou fantasy na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat. Jen je obrovská škoda, že si budeme muset počkat nějakou dobu na sérii č.2 naštěstí nám HBO zkrátí čas a čekání tím, že nám naservíruje další řadu True Blood.

Spartakus

Spartakus (2010)

Seriály moc nesleduju, není na to čas, ale tohle mě fakt hodně zaujalo. Na zkoušku jsem zkusil jeden díl a velmi se mi to zalíbilo. Postavy jsou skvěle zahrané, napětí a takového toho pocitu, že jste natěšení jak to celé dopadne se nevyhnete. Jeden z nejlepších seriálu jaké jsem měl tu čest vidět. Jediné co hodně zamrzí, je to, že v druhé řadě už nebude hrát původní herec Spartaka Andy Whitfield na kterého jsem si moc zvykl. Dávám jednoznačně 5*

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Velmi povedený prequel ke Spartakovi, který sice jeho kvalit nedosahuje, ale i tak jde o slušné podívání. Tvůrci všechno pěkně promysleli a tak nehrozí, že by v průběhu této minisérie nastávali nějaké nedomyšlenosti, nebo že by Bohové arény působily jako narychlo vytvořený polotovar. Naopak dojde na pár překvapení a celkově se mi líbilo, jak je u některých postav chytře ukázáno jak to bylo před tím než....Na Spartaka Krev a písek to nemá, takže 4* zasloužené!

Spolužáci

Spolužáci (2006)

Naprostá bomba mezi seriály, naprosto skvělé postavy, které si prostě musíte oblíbit a parádní hlášky. To, že nakonec nevznikla další řada, je jedno z největších zklamání.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co k hodnocení dodat, snad jediný možný seriál na který se dá dívat, ikdyž jste ten či onen díl viděli xkrát.