Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (910)

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Docela fajn akční thriller. Ani jsem se nebavil. Ani nenudil. Takže docela stačilo Akce je efektní, ale tenhle film prostě nemá koule. Chybí tomu ta duše, kterou ty předchozí tři měly. Celkový příběh vyšumí z hlavy rychle, není nijak originální, ale solidní akční jízda to je a některé scény jsou velmi dobré a neotřelé. Veselé je, že zde má problémy s dcerou, v příštím dílu se synem jsem zvědav s kým bude mít v šestém díle......

plakát

Život je život (2015) 

Příšerné, šílené, strašné... Nic moc jsem nečekal, ale tohle byla tragédie...trapný scénář, příšerně napsané postavy. Hrozná bezduchá bezdějová blbost, kterou malinko, ale opravdu jen malinko zvedají, tradičně skvělá Stašová a Vetchý.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Eastwood je frajer točí to co má rád. Sully je film, kde šlape všechno jako hodinky a zaslouží ho vidět na velkém platně ve filmu nechybí napětí ,emoce,dobře zvládnuté je i vyšetřování a závěrečná simulace nehody. Excelentní režie, kamera, střih. Příběh se zdá na skoro 100 minutovou stopáž pro běžného diváka vcelku nezajímavý, délka filmu je ale naprosto ideální a ani chvilku jsem se nenudil nebo necítil, že už se v něm něco moc opakuje. Herecké kvality Toma Hankse netřeba zmiňovat. Příjemné překvapení a velká spokojenost.

plakát

Cliffhanger (1993) 

Slušný akčňák, na kterém kromě zajímavého námětu zaujme překrásné prostředí hor, ve kterém se příběh odehrává. Dobrá kamera, napínavý příběh i slušní herci ve vedlejších rolí dělají z tohoto filmu slušnou podívanou. Navíc ješte působivá hudba a o skvělý zážitek je postaráno. Děj má spád a graduje do akčních scén a výbuchů. Scénář je jak dělaný pro dva tvrďáky Stalloneho a Rockera, kterým to tady fantasticky sedne a k tomu excelentní záporák John Lithgow.

plakát

Spojenec (2006) 

Není to úplná pecka, ale celkově jde o inteligentní film plný pastí do kterých se postupně chytají obě strany. Elegantní stylová kriminálka s inteligentním scénářem, sympatickými postavami, několika zvraty a nečekaným koncem. Přesně takový druh filmů mám rád - udrží mě po celou dobu v napětí a na konci potěší. Člověk by řekl, že další film o vyloupení banky nic nového přinést nemůže. Omyl. Může být originální, může být nápaditý a můžete se u něj hodně bavit. Spojenec je inteligentní a napínavý thriller.

plakát

Mělčiny (2016) 

Krásna Lively, nádherná pláž, pěkná hudba a kamera. Film splňuje přesně to co od něj divák očekává a chce. Z počátku to vypadalo velice nadějně. Ale postupně se z toho stávala kravina. Mluvím o roli žraloka, ktery se choval az moc chytře. Občas lehce předvídatelné a velice nereálné. Finále bylo úsměvné. Skvělá oddychovka s kreativní myšlenkou.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Zábava především. Jelikož má mé srdce blíž k DC než Marvelu, zažil jsem naprostý dvouhodinový orgasmus. Film šlape jako hodinky a pokud trailery slibovaly zábavu a jízdu, tak jí člověk dostane. Je to odlehčené, ale přesto skvěle baví. Jen bych si přál více Jokera no a příběhu. Pokud jde o příběh rozhodně se nejedná o nic světoborného ale to se nejednalo ani ve všech Marvelovkách nebo DC. Každá postava byla něčím zajímavá. Soundtrack filmu krásně sedí. Třeba Will Smith má hlášky naprosto suprové. Margot Robbie není nikdy dost a chci ji vidět v každém filmu a Jai Courtney má snad první roli ve které není otravný. Opravdu doporučuji se podívat pokud jste typ co rád se podívá na fajny filmek. Jedna potitulková scéna. Sebevražedný oddíl je prostě pořádná jízda !!! Viděno 2 krát v kině

plakát

Dannyho parťáci 3 (2007) 

Příjemný film na nedělní odpoledne, který zaručí dobrou náladu. Nebylo to tak dobré jako jednička, ale o dost lepší než dvojka. Sice je to pořád stejný, ale určitě se na to dá dívat. Reklama na kvádra, hodinky, a přepychový lifestyle. Přehlídka hereckých megastar potřetí. Tentokrát se ani moc nekrade, hlavní je pomsta. Hlavní slabinou "Oceána" třináctky je ale v námětu, který prostě není ničím novým,co by divákovi dalo. Někdy je méně více.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Zoufalý, ubohý, sračka roku. První Šéfové na zabití byly úžasný. Dvojka... Jedna z těch zoufale nevtipných komedií, kdy nechápavě kroutíte hlavou nad trapností, a jak se hodnocení vůbec mohlo dostat přes 40%. Titulní trojice je neskutečně trapná, zápletka totál o hovně a humor ve filmu není, zdůrazňuju není!! Totálně mě iritoval Charlie Day - tomu jedině zlatou malinu a doživotní zákaz se ukázat v kterýmkoli filmu. Nemůžu uvěřit, že se mi to povedlo dokoukat.

plakát

Big Hit (1998) 

Pěkná ujetá akční komedie, u které jsem se celkem pěkně pobavil. Film, který prostě odsypává, žádné zbytečné natahování. Spousta akce, spousta vtipu, taková zábavná jednohubka. A proč se vlastně divit, když v tom má prsty J. Woo a W. Snipes. Parta kamarádíčků unesou dívku významnému bossovi. Vše se ale zvrtne a z doteď velkých kamarádů se stávají soupeři na život a na smrt. Mark Wahlberg válí. Vlastně celá parta byla sympaticky metrosexuální.