Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (499)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Asi bych se k Červeným nikdy nedostala, kdyby nebylo těch nádherných nudných nedělních dní- plných stresu z pondělka. Je to jako závislost, jednou začnete a pak chcete zase a zase.. Pořád a pořád. Po první řadě jsem se považovala za magora. Znala jsem to všechno i pozpátku. A pak se stalo strašné neštěstí pro celou mou rodinu. Terezka se dostala ke zbylým řadám. A jéééje. Co mě, ale opravdu strašně mrzí, že se v dnešní době na tyhle seriály strašně zapomíná a oni pomalu a jistě upadají. Podle mého tohle má sakra patřit mezi osnovy všech středních škol ! .. A jaká by pak byla ta dnešní mládež ;))

plakát

Soudní síň (2008) (pořad) odpad!

Správná kokotina. U toho se člověk vždy zaručeně pobaví. ;))

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Frantíky opravdu moc nežeru, ale tohle bylo sakra dobrý. Vynikající mysteriozní thriller.

plakát

96 hodin (2008) 

Opravdu vynikající thriller. Nedávno jsem si ho pustila asi po půl roce. A stejně jsem u tej telky byla zalezná, pomalu ani napětím nedýchala. Liam je obrovská osobnost.

plakát

Frankenstein (2004) (TV film) odpad!

Víte jak, co by ne. Proč nevzít do ruk "námět" který mají lidi rádi. Co každý zná, a neudělat z toho narostou debilní kokotinu.

plakát

Dracula (1931) 

Je to kult, je to klenot. Je to Lugosi.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Když je vám nejhůř jdete se opít, vyřádíte se na prvním frajerovi, který vám nepadne do oka, nebo se prostě a jednoduše schoulíte do klubíčka a pláčete. Dělám to stejně, nemyslete si ;) Potom, ale přijde čas na něco co vás zahřeje na duši. Je čas právě na lásku, touhu, něhu, vášeň. Po 5 minutách začnete nenávidět Swank - jak takhle nesympatická, ironická a plochá kravka mohla sbalit Butlera. Začnete doufat, že až se ráno probudíte pod polštářem najdete taky P.S. Miluji Tě. Tenhle film, probouzí naději, že láska ještě pořád v tomhle světě něco znamená. Stačí jen věřit. A milovat.

plakát

Nekecej a pádluj! (2004) 

Na tomhle filmu zbožňuju už jen samotné obsazení. Nejen, že je to prostě kurevsky vtipný, ale když se podíváte na ty idioty co tam hrajou - tlemíte se jako blázni hned.