Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (254)

plakát

Lemmy Forever (2010) 

"Hey Lemmmy?" .... Lemmy: "What´s up motherfuckers?" ... Bud ste s nami alebo proti nam. Ak ste proti tak sa nam neserte laskavo do cesty.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Vážne ľudia? To je ono? To je to na čo ste čakali celý rok a dočkali sa? Zaujímave že ako som sledoval ohlasy, tak vačšina už bola rozhodnota pred prvou premiérou ako bude film hodnotiť... nasrat na vás....

plakát

Bitevní loď (2012) 

Lístky na tento film v USA museli predávať aj s prihláškou k námorníctvu...

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

MI tak nejak pripomína kravu s piatimi žalúdkami. Spracuje jedlo, potom ho vygrcia spať do papule, požuje a zje, znova vygrcia, atď, atď... a nakoniec z toho požutého vyšlo MI... No tak, to nemôžte myslieť važne. Opakovaný vtip prestava byť vtipom a to itsé platí aj pre filmy. Fakt ste mali všetci pocit že pozeráte iný MI?

plakát

Základní příjem - Kulturní impuls (2008) 

Tema skor na diskusiu ako na film, ale v skratke. Ked ma nepresvedcili za hodinu, tak sa im to uz nepodari, na kazdy argument ma napadli dva protiargumenty, resp. otazky. A v hlave som si to ujasnil takto: Ak by bol system nefunkcny pri slovenskych romoch, tak je nefunkcny v celej svojej podstate.

plakát

Mojsejovci (2005) (pořad) odpad!

A táto piča má teraz politickú stranu? dafuq O_o ?

plakát

Warrior (2011) 

Nestáva sa mi bežne aby som pri filme plakal...a 2x po sebe! Láska sa dá ukázať na plátne aj inak ako gýčom v romantických filmoch. Nádhera!