Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Inception nám v celé své kráse umožňuje zase o kousek dál nahlédnout do geniality mysli Christophera Nolana, který nám tímto přináší další, velmi kvalitní snímek plný snových a časových úrovní, při kterých se mnoho diváků místy až lehce ztrácí, ale velmi rychle se opět nachází, jelikož scénář je vypilovaný do puntíku. DiCaprio předvedl opět herecky excelentní výkon, a mě osobně potěšilo nejen velké množství dějově originálních nápadů, zvratů, výborných efektů, ale také způsob pojetí konce, který je divákům naservírován tak, že právě konec bývá jako hlavní téma při debatách o Inception.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Černý jestřáb sestřelen je pro fanoušky válečných filmů fantastickou podívanou v prostředí somálského Mogadishu, kde probíhá občanská válka. Film je o zdánlivě jednoduché misi elitní jednotky spojených států, která se zkomplikuje všemi možnými způsoby, a tím začíná boj o holý život. Černý jestřáb sestřelen je zpracován natolik syrově a realisticky, že a jakmile Vám u ucha proletí první kulka, film Vás vtáhne do děje, a již nepustí. Celý film krásně podkresluje hudba Hanse Zimmera, která je zároveň pro mě jedním z nejlepších soundtracků.

Horší než smrt

Horší než smrt (2007)

Horší než smrt je snímek doslova na míru ušitý lidem, kteří mají rádi britský humor, s pořádnou kapkou černého humoru. Hlavní pointou filmu, je pohřeb otce dvou bratrů, který se díky mnoha naprosto bizardním okolnostem vyvine v bláznivou komedii, plnou excelentních hereckých výkonů, paradoxů, a překvapivých zvratů, ve které figurují hlavní aktéři jako právník omámený LSD, lilipután-milenec zesnulého, a mnoho dalších zajímavých postav, které Vám po celý večer nedají vydechnout, a ještě dlouho po té se budete hlasitě smát..

V Bruggách

V Bruggách (2008)

"V Bruggách" je další klenot z britské produkce. Bláznivá gangsterská krimi komedie a výborným hereckým obsazením, plná výborných hlášek, černého humoru, akce i napětí. Příběh se odehrává v reálném městě Bruggy v Belgii, které svou "pohádkovou" atmosférou krásně podkresluje děj filmu. Skvěle jsem se bavil od začátku až do konce, nemám co vytknout..

Ovládací panel
12 bodů