Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Velká nádhera (2013) 

Skutečně Velká nádhera! Dechberoucí hudba, krásné scenérie i scény, husina permanentně na rukou, jsem ráda, že jsem měla možnost vidět na velkém plátně!

plakát

Equalizer (2014) 

Naprostá spokojenost. Nic složitého na přemýšlení, jednoduchá zápletka se spasitelským komplexem a utopickou představou o lepším světě. Moje chorá duše jásala nad skvělým zaporákem, který byl správně psycho a vůbec nad všemi celkem logicky se chovajícími postavami, hlavními, vedlejšími, klaďasy i záporáky. Navíc Denzel tady vypadá fakt hodně cool :). Tvůrci museli mít stejnou úchylku pro pracovní nářadí jako já, úplně je vidím jak se prochází po Obi nebo Horbachu a vyvádí s vrtačkou a gumovým kladivem. Zajímalo by mě, jestli Denzel trénoval střílení hřebíků. Čert vem, že děj byl dost předvídatelný, místy naprosto neuvěřitelný a plný superhrdinských a spasitelských klišé, mě to bavilo!

plakát

Líza, liščí víla (2015) 

Nic tak originálního a zároveň absurdního jsem dlouho neviděla. Skvělé překvapení na promítání "Naslepo". Poetické, romantické, vtipné, i trochu temné a napínavé, točící se kolem japonské legendy. A ta hudba mi stále zní v hlavě :)

plakát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Hodně slabé sci-fi, hrozně jsem se těšila a asi jsem od toho moc očekávala. Děj jak z nějakého béčkového hororu, žádné zvraty, překvapení nebo zajímavá pointa... Nebýt dobře zpracovaného vizuálu a "jakožeotevřeného" konce mi to nedá ani na 2*. Zklamání.

plakát

Sinister 2 (2015) odpad!

Příšerný... Člověk má strach z jediného, že ty stupidní dialogy, trapné herecké výkony a amatérsky sestříhané lekačky nikdy neskončí! Nápad s děsivými dětmi už taky není zrovna originální . Vyloženě vyhozené prachy za kino, jestli na to chcete jít jen kvůli tomu, že jednička byla dobrá.

plakát

Očista (2013) odpad!

Nemůžu jinak... Naprostá ztráta času. Tolik kritizovaný "utopický" námět mě naopak na film nalákal, koněčně nějaká změna, říkala jsem si. Ale tak pitomé, nereálné a nesympatické chování postav jsem hodně dlouho neviděla. Pro mě hovadina roku, bohužel.

plakát

Temná voda (2002) 

Oproti americkému remaku hrozně ucourané, bohužel v tomto případě doporučuji pustit se radši remake.

plakát

Cena života (2012) (amatérský film) 

Nemyslím si, že je potřeba, být takhle krutí... V každém případě to má jednu minutu, takže co víc tam nacpat, že jo... Nápad dobrý, hudba dobrá, i když souhlasím s Tomem, že možná bych jí na chvilku taky občas přerušila... Ten s prominutím "přiblblý" výraz "herečky" mě tedy taky štval. Každopádně je to Tvůj první počin, já bych to rozhodně líp nenatočila, tak mi nepřísluší soudit, držím palce v soutěži, like jsem už dala :)

plakát

Paprika (2006) 

Mívám podobné sny... Originální příběh a přitom jednoduchý, žádné zbytečné filozofování, rozumná stopáž a pochopitelná pointa. Je to moje teprve druhé viděné anime, takže možná přehodnocuji, ale to nadšení z "barevných obrázků" mi teď nikdo nevezme a dávám 5 hvězdiček.

plakát

Ghost in the Shell (1995) 

Dostala mě v první řadě hudba, hned potom animace. Atmosféra lehce melancholická až depresivní. Nechce se mi věřit, že je to opravdu natočeno v roce 1995 a nechápu, že jsem to viděla až po Matrixu a Terminátorovi. A po dlouhé době můžu konečně pochválit přirozené a logické chování postav. Zkrátka 90%.

Ovládací panel
4 body