Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Únos

Únos (1997)

Tento film mě přikoval k obrazovce od začátku až do konce. Kurt Russell tam hraje normálního obyčejnýho chlapa a podle mě to je jedna z jeho životních rolí. Akční scény jsou natočeny výborně, Russell hraje svoji roli velmi dobře, pač je na něj doslova ušitá a na samotný film se kouká velice příjemně.. Zkrátka nadmíru dobrý akční film, který funguje jak má i při opakovaném zlhédnutí. Mám rád scénu, kde ve finále Russell vejde do místnosti s padouchy a když je začíná mít pod kontrolou, tak za sebou uslyší klapnutí pistole, kterou drží v ruce ten malý kluk. Výborně zahraný emoce v Russellově obličeji ve chvíli, když za sebou tu pistoli uslyší klapnout. I ten český dabing v tomto filmu je na velmi dobré úrovni a doslova sedne k nervům Russella, když říká opakovaně klukovi--"nedělej to chlapče".

Bouře

Bouře (1996)

Výborný a poutavý psycho thriller, který má velmi dobrou atmosféru. Je to psychologické drama tří lidí. Kdo má rád prostý a dějově nepřeplácaný filmy, u kterých není třeba přemýšlet, ale rád vnímá atmosféru a emoce, tak si tento film hodně užije. Výrazný herec Charles Dance je pro tuto roli opravdu jak stvořenej a právě on tento film drží na vysoké úrovni. Perfektní film.

Hory mají oči

Hory mají oči (2006)

No tak toto se teda po trochu nedůvěřivým rozjezdu rozjelo do hodně hustých a brutálních kolejí, jen co je pravda. To fakt stojí za pozornost pro fanoušky krvavých a krutých hororů. Film má perfektní děj a je výborně natočenej, žádný troškaření v akcích a záběrech. Není to jen krvák plný zabíjení, je v tom něco ještě horšího a tím je citová stránka filmu. Jak může bejt člověku, kterej zažije takový masakr na vlastní oči, který má za oběti jeho srdci nejbližší osoby? Je to fakt krutý po psychologické stránce, toto je prostě dávka pro silné povahy a příznivce žánru těchto typů hororů.

Kopyto

Kopyto (1981)

Těžko dnes najít komedii, u které bych se takto od srdce zasmál, jako u tohodle a jemu podobných filmových pokladů z minulých let.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Kdo toto odpadově a podprůměrně hodnotí, musí být těžkej intelektuální suchar bez smyslu pro humor, jinak to není možný.....