Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Randall a Hopkirk

Randall a Hopkirk (1969)

Seriál znám černobíle a hrozně se mi tehdy líbil. Mělo to zvláštní atmosféru a ta černobílnost mi přijde, že tomu dodávala stylovej efekt. Hopkirk jako duch byl prostě vynikající postava. Hrozně na mě působila ta úvodní znělka a nějak mi k té duchařině naprosto pasovala.

Dlouhá míle

Dlouhá míle (1989)

Velmi kvalitní český filmový seriál ze sportovního prostředí, asi ten nejkvalitnější. K tomu krásná písnička s výstižným textem. To se povedlo. Dnes letí bulvár typu Ulice, takže je možnost srovnání s tím, co se točilo tehdy a co se točí dnes. Tehdy zrno, dnes pleva.

Detektiv Martin Tomsa

Detektiv Martin Tomsa (1994)

Nejlepší díl je jednoznačně Veronika, pak jsou některé díly lepší, jiné méně dobré, ale každopádně si mě tento seriál získal. Rád ho zkounu zase.

Arabela

Arabela (1980)

Nejlepší pohádkový seriál, co u nás byl kdy natočen včetně jeho úvodní melodie. Pro Jiřího Lábuse coby Rrumburaka životní role.

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993)

Bavilo mě to, nenudil jsem se, líbilo se mi to. Každý to haní oproti původní Arabele, která je kult a přitom ani tohle není vůbec špatný. Ta původní Arabela je taková komorní, pohádkově klasičtější, toto už je prokládáno modernějším pojetím, hodně civilizovaným světem lidí a svým způsobem to ztrácí to původní kouzlo, takže je jasné, že to nedosáhne úrovně původní originality Arabely, ale jsem za to rád, že se to natočilo, protože mě to prostě baví a je to i docela příjemná změna a dobrých nápadů tam je víc než dost.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Neznám nic komičtějšího v tomto stylu humoru. Ale my zas máme fenomén Felixe Holzmana :-)