Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Velice zajímavě pojatý film.. Konečně alespoň nějaká změna od válek z blízkého východu, etc.. Moc dobrý..

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Myslím, že je to typický Tarantino.. Neskutečně provedeny detaily v podobě odstřikující krve po střelné ráně..? Výborné herecké výkony - především Jamieho Foxxe a rovněž Samuela L. Jacksona..!! Vůbec jsem ve filmu Samuela nemohl poznat, přestože jsem rozpoznal jeho hlas, jeho osobu samotnou jsem nerozeznal.. Rovněž jsem přehlédl samotného Tarantina.. Nicméně ve filmu samotném jde především o tvrdý souboj mezi bílou a černou rasou.. Tarantinovo zesměšnění KKK je typické.. I přes délku filmu, bezmála dvě a třičtvrtě hodiny, jsem se ani vteřinu nenudil i navzdory tomu, že westerny mě v podstatě nechávají chladným.. Solidní kamera se střihem a skvělý zvuk..!!

Hon

Hon (2012)

Tady se ukazuje, že jde udělat výborný a kvalitní film bez veškerých efektů a jiných vychytávek z dílny USA..;) Nicméně idiocie takovýchto lidí mě nepřestane udivovat..!! Velice silný emoční zážitek, který je umístěn do napínavého děje a ne zcela předvídatelného vývoje..

Lovci hlav

Lovci hlav (2011)

Výborně zpracovaný film - napětí až dokonce.. Tušil jsem, že to bude dobrý film a nemýlil jsem se.. Je tam drama, napětí, trocha humoru (alespoň já jsem se v kině zasmál) - ponořit se do septiku a potom běhat po lese..:-D? Povedený film, nicméně mě zaráží/je mi líto, že v kině bylo pouze cca třicet diváků pět dní po premiéře..

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Taxem včera viděl to veledílo.. Mno, po třech hodinách sezení jsem odcházel s takovým rozpačitým dojmem.. Mám pocit, že "BadGuy" opět zastínil postavu Batmana.. Hudba a zvuk kvalitně zpracováno..!! Chybělo mi více výstupů samotného Batmana.. A ta ženská..? To má být Catwoman či co..? Říkejte si co chcete, ale ta Batmotorka je stejně NEJvíc..!! Trilogie je ukončena, ale co s tím závěrem..