Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (6)

Chris Massoglia (herec)

26.01.2011

Christopher Paul Massoglia se narodil 29. března 1992 v americkém městě Minneapolis, ve státě Minnesota. Jeho otec pracuje jako chiropraktik a matka je ženou v domácnosti. Má hned několik sourozenců - dva bratry a sestru. Rodiče jsou oddaní křesťané a republikáni, což Chrise do značné míry ovlivnilo v mnoha směrech, například v… (více)

Christopher Thornton (herec / scenárista)

21.08.2011

Herec, scénárista a producent Christopher Thornton se narodil a vyrostl v americkém městě New Orleans ve státě Louisiana. Jeho otec je amatérský operní pěvec a byl to on, kdo Christopherovi ukázal kouzlo hereckého života, když ho bral s sebou na zkoušky v místním kostelním divadle. Christopher studoval drama na New Orleanské… (více)

Dustin Clare (herec / producent)

12.02.2011

Dustin Clare je australský herec, vítěz Logie Award (cena australského televizního průmyslu, která je udělována v mnoha kategoriích). Pochází ze severního pobřeží spolkového státu Nový Jižní Wales rozkládajícího se na východě Austrálie. Vystudoval Western Australian Academy of Performing Arts (v překladu: Západní australská… (více)

Joe Rogan (herec / scenárista / producent)

05.02.2011

Joe Rogan, narozen 11. srpna 1967 ve městě Newark v New Jersey je americký komik, herec, moderátor a komentátor (Ultimate Fighting Championship). Během střední školy se učil kickbox a získal černý pás již ve věku 15 let. Ve svých 20 letech začal cvičit Judo a již po roce studia získal modrý pás. Také je držitelem dvou hnědých… (více)

Mykel Shannon Jenkins (herec / režisér / scenárista)

28.09.2011

Mykel Shannon Jenkins je americký herec a vítěz první série reality show I WANNA BE A SOAP STAR. Jeho cenou za vítězství bylo 13 týdenní účinkování v „nekonečném“ americkém televizním seriálu GENERAL HOSPITAL jako strážník Byron Murphy. Mykel skončil ve své roli, když jeho postava byla zastřelena. Mimo jiné ztvárnil řadu… (více)

Rain (herec / skladatel)

18.03.2010

Herec, hudebník a tanečník Rain (někdy také jako Bi Rain), vlastním jménem Jeong Ji-Hoon se narodil 25. června 1982 v hlavním městě Jižní Koreji, Soulu. Tento mladík ovšem neměl cestu ke slávě moc jednoduchou – doslova si ji vybojoval. Na základní škole byl tichý a plachý, ale toužil po tom stát se tanečníkem. Svou šanci dostal… (více)

Reklama