Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (185)

plakát

Interstellar (2014) 

Cely film s otevřenou pusou a ten soundtrack. Tohle je fakt jinde!!! 100%

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Tohle je pecka a to jsem to jeste ani nedokoukal !!!

plakát

To (2017) 

S klidem dám 5*, tohle bylo úplně něco jineho než horory této doby! Mělo to děj a to hodně zajimavý, pro mě to byl takový hororový Harry Potter!! 5* bez debat!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Neskutečné, neskutečně promyšlené, neskutečné zvraty, vše do sebe 100% zapadá, jako puzzle. Neuvěřitelné zahraná role hlavního hrdiny(za něj mluví mimika,držení těla, prostě nonverbálně s nami stále komunikuje. Na druhou stranu, mám k hlavnímu hrdinovi občas nepřekonatelný odpor - někdy to opravdu nevychytá. Myslím si, že v naší zemi by se takový Dexter vůbec nenudil a mohl by začít od vrchnosti, i když to by se potom nedržel svého kodexu, nám by se ovšem náramně ulevilo. Can´t wait next episode!!! Hodnocení 5* a 100%.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Paráda, ale hlavně zamyšlení a velký smutek! Zase jsem chtěl v mysli přepisovat dějiny a v duši pomáhat němým tvorům, kteří jsou vytrženi ze svého přirozeného domova a vtaženi do nesmyslného kolotoče lidských zvráceností. Po celý film mi opravdu bylo opic a nejen jich upřímně líto a bylo mi vlastně líto i nás lidí a toho co všechno dokážeme provádět s našim krásným světem. A pozor to nejsem žádný pošahaný aktivista. Tak na začátek jsem to pojal trošku filosoficky a teď zpátky k filmu. Neuvěřitelně skvělé masky, mimika lidoopů, vizuální efekty. Caesar byl úžasný a strašně roztomilý, chytrý opičák, ale bylo jen otázkou času, kdy nebude jen poslušným domácím mazlíčkem a bude se snažit najít svůj pravý domov, daleko od toho tak krutého a nelítostného světa, který musel nedobrovolně poznat, a že jej v tom nenechají ostatní primáti samotného si můžete být jisti. Pro mě zatím nejlepší snímek roku 2011. Všem vřele doporučuji! Naleznete zde smutek, romantiku, lásku, nenávist, sounáležitost, akci a nakonec skvělý Happy end. Hodnocení 5* a 100%

plakát

Krajní meze (1995) (seriál) 

Tak na tento sci-fi seriál jsem koukal s úžasem v mých 15letech a říkal jsem si, že nic lepší nemůže být, teď už vím, že lepší dílka jsou, ovšem the OL mezi ně stále patří a patřit bude. Některé opravdu skvělé díly, některé méně, ale i když jsem zrovna s určitým dílem nebyl až tak spokojen, vždy jsem se těšil na konec a na to co nám p.Lukavský zase řekne a podle čeho bychom se měli v životě řídit abychom si nezničili všechno co máme a nakonec i naši planetu. Hodnocení 5* a 90%.

plakát

Bělásek (1995) 

Bělásek se kterým se nikdy život nějak nemazlil, napřed přišel při porodu o matku a posléze i o otce, který se jej zřekl a tak vyrůstal na farmě se svými prarodiči, kteří ovšem zemřeli a o Běláska se neměl kdo starat a tak byl umístěn do státního domova pro mladé chlapce. S tím, však přicházejí další komplikace. Bělásek se ocitá v cizím světě a mezi lidmi pro, které je jen zrůda, která škodí a je třeba se jí zbavit. Na jeho stranu se však staví ředitelka domova učitel fyziky, kteří v něm vidí zázrak. Také potkává mladou krásnou spolužačku se kterou se sblíží, není jim ovšem přáno. Okolními hochy je stále napadán a je na okraji společenského dění v městečku. Bělásek, který má nadpřirozené schopnosti - je vodivý, dokáže číst myšlenky lidí, dokáže přenášet utrpení, ale také radost z jednoho těla do druhého. Nakonec po neustálé šikaně se rozhodne opustit městečko a vrátit se zpět na svou farmu. Ani tam ovšem nenachází klidu a tak se nechá oddat bleskům a odejde tam kde mu bude nejlépe a to do nebe. Postřeh : Již vím odkud tvůrci Zelené míle brali inspiraci pro některé své scény.( přenesení utrpení ze zastřelené srny do pytláka vs John Coffey a Tom Hanks, přenesení myšlenek ze smrtelně nemocné ženy k šerifovi). Hodně emotivní a srdceryvné. Tohle nemělo chybu, veškeré scény se do filmu absolutně hodily a kdyby jen jedna chyběla nebylo by to ono, ale takto paráda! Hodnocení 5* a 100%.