Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (178)

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Poprvé jsem viděl takový typ filmu - v první polovině naprosto skvělý, ale v té druhé se promění v hromadu stupidních sraček..

plakát

Atrocious (2010) odpad!

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele!

plakát

Autopsy (2008) 

Docela povedený gore horor. Zpočátku celkem nuda, ale postupem času čím dál více prolité krve, vyjmutých orgánů a amputovaných končetin - tak jak to mám ve filmech rád :)

plakát

Baby Blues (2008) 

Tak to byla teda hodně silná poporodní deprese. :-D Škoda toho naivního závěru, kde je tatík natěšený na další dítě. Absurdní. Jinak se výjimečně ztotožňuji se zdejším hodnocením 68%. Mohlo to být lepší, ale pobavil jsem se dobře.

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Ucházející drama na jedno podívání, ale jak se říká, "nemělo to koule". Příběh je sice jakž tak originální, ale příliš jsem mu nevěřil. Pár zajímavých scén by se zde našlo, avšak chvílí nudy tu bylo také dost. A konec už se bohužel nese v duchu klasického amerického happy endu. Film ve mě vyvolal několik nostalgických vzpomínek na klukovská léta a rošťárny s tím spojené, a za to jsem rád. Přesto bych jej ale doporučil spíše ženskému publiku. Ať se totiž snaží tvářit sebevíc "chlapsky", přece jen jde o naivní romantický příběh s fůrou citových výlevů, kterými se zavděčí především maminám u plotny.

plakát

Báječný den (1996) odpad!

Režisér tohodle filmu je pěkný sráč. Myslí si, že když natočí komedii se slavnými herci, tak se z toho všichni poserem smíchy. Já jsem se ale nezasmál ani jednou. Děj je jeden velký kýč a nemůže ničím překvapit. Je totiž tvořen scénami, které už jsem viděl ve sto jiných filmech. Ani dobrý herecký výkon George Clooneyho nic nezmění na tom, že to celé stojí za hovno. Ale co, proč já se s tím tady vlastně otravuju? Odpad a hotovo!

plakát

Balada o smutné trumpetě (2010) 

Tak tomu říkám pořádný cirkusový nářez! A geluán Patizon s tou svojí Vodou pro slony se může jít tak akorát zahrabat! :-D

plakát

Banditi nebe (1986) 

Takto nudný a zdlouhavý film jsem neviděl už hodně dlouho a vydržet až do konce bylo veliké utrpení. Ze začátku to vypadá na celkem slušný western, ale od chvíle, kdy se na scéně objeví letadla (jestli se tomu dá tak říct), se film změní na neskutečnou hovadinu. Asi to měla být komedie, ale jediné, čemu jsem se zasmál, byly letouny, které vypadají jako okřídlené rakve. A o vzducholodi radši ani nemluvím.. Snaha tu byla, ale režisér očividně přecenil své schopnosti. Dávám jednu hvězdu, která je prolezlá červama a nasáklá odpadem. A už nikdy to nechci znovu vidět!

plakát

Bez kalhot XXL (2015) odpad!

Film s absencí děje, plný dvou-metrákových opuchlých prasnic a podivně úchylných tanečků, při kterých si jejich aktéři neustále cpou rozkroky do obličeje. Tak neskutečně debilní píčovina může opravdu vzniknout jen v Americe, nikde jinde. Nula procent.

plakát

Bitva o Británii (1969) 

Výborně zpracované letecké a výbušné scény, obzvlášť vzhledem ke stáří filmu. Klobouk dolů - efektům se opravdu nedá vytknout vůbec nic. Zpracování děje a herecké výkony jsou také na úrovni a narozdíl od moderních leteckých filmů působí tento přesvědčivým, syrovým a nehollywoodským dojmem. Přes všechny klady si ale Bitva o Británii nedokázala udržet mou pozornost a po celých 130 minut jsem se víceméně nudil...