Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (249)

plakát

Sex O'Clock (2023) (seriál) 

Top, možná trošku otřepaný příběh, ale nádherné lokace a famózní kamera našeho skvělého rodného Zlína to všechno vyrovnávají. Moc doufám ve druhou řadu a jsem strašně rád, že se natáčí české teen seriály a teen seriál ze Zlína je proste splněný sen.

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Úžasný seriál, i když jsem si konec představoval trošku jinak tak stále musím říct, že se jedná opravdu o nadprůměrný seriál, co se české produkce týká. Musím vyzdvihnout herecké výkony všech zúčastněných, hlavně dvou nejmladších, zahrát tak přesvědčivě kluka s autismem v tak mladém věku, muselo být neskutečně těžké, takže si myslím a doufám, že o mladičkém Viktorovi Sekaninovy ještě hodně uslyšíme.

plakát

Gardens of the Night (2008) 

Neskutečné psycho, opravdu se mi ani nechce věřit tomu, že se takové věci v 21. století dějou! Úžasný výkon dětských herců, zahrát tohle a nepřipouštět si to, to opravdu klobou dolů, opravdu by mě zajímalo, co je jim ronilo v tu chvíli v hlavě... A hlavně malá Leslie. opravu neskutečné...

plakát

Little Fires Everywhere (2020) (seriál) 

Skvělý příběh, oscarové herecké výkony, hlavně obě hlavní představitelky Reese Witherspoon a Kerry Washington předvádí opravdu herecký koncert a vůbec, celý příběh je fascinující, jak se zdánlivé přátelství může změnit v pravý opak a jak může jedna rodina změnit ostatní.

plakát

Chlapec a pelikán (2019) 

Neskutečně nádherný film, úžasný lidský příběh o malém chlapci a jeho nejlepším kamarádovi - pelikánovi. Příběh jednoho úžasného přátelství a velmi silného pouta mezi člověkem a zvířetem. Úžasné herecké výkony začínajících a neznámých herců, totálně přirozené a úžasná hudba podtrhující tento dojemný příběh.

plakát

Důkaz muže (2018) 

Moc příjemný filmek, typický pro festivaly, neznámí herci, kteří možná hrajou lépe než všichni hollywodší, příjemné téma, ano bylo tu již několikrát, ale opakování je matka moudrosti, proto i ti, co nemají velké sebevědomí měli říct, já na to mám a já to dokážu, tak jako Bobby.

plakát

Malé velké lži (2018) 

Úžasný filmek o hledání sama sebe, to že je Josh Wiggins pan herec s velkým H už víme, tady to opět jen potvrzuje. Je mi ctí, že jsem s ním mohl mluvit a vyfotografovat, doufám, že o něm ještě hodně uslyšíme. Mám filmy tohoto typu prostě rád, takže možná jej trochu nadhodnocuji, ale zkrátka mi to prostě sedlo.

plakát

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál) 

Musím říct, že až na poslední díl se mi to opravdu moc líbilo, ale tím posledním dílem to trochu celé poslali do kytek, jako vážně až takové nadpřirozeno? Ano jsou to herci = trochu magoři, ale až tak moc? No nevím teda, jinak předchozí díly byly opravdu fajn, jelikož mám Trojana moc rád tak toho jsem si opravdu užíval, takže bez posledního dílu to mohla být opravdu pecka.

plakát

Oscar 2019 (2019) (pořad) 

No musím říct, že mě potěšil nejlepší film, ale nevím, absence moderátora byla prostě zvláštní, také to, že již český přenos netlumočil František Fuka, na kterého jsme si u Oscarů prostě zvykli. Ale celý večer byl bez nějakého svěžího nápadu, žádné překvapení, prostě nic jen předávání a hudební vystoupení. Shallow naprosto zasloužený Oscar za nejlepší píseň, Rami též naprosto zasloužený, troufám si říct, jeden z jeho životních výkonů, Mahershala Ali též výborný v Zelené knize, takže co se týče filmů a vítězů z této strany spokojenost, ale prosím Akademie na příští rok moderátora a Česká televize vraťte nám Františka Fuku, Sašu Michailidise a Toma Baldýnského, děkujeme.

plakát

Kdyby ulice Beale mohla mluvit (2018) 

Nemůžu říct, že to bylo úplně špatné, ale prostě tomu něco chybělo, chvílemi byl film velice uloudaný, chtělo by to možná více rozvitou zápletku a méně tzv. uměleckých scén.