Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Neuvěřitelný film plný pláče a smíchu. Naprosto skvělý příběh, skvělé obsazení - rozkošná Jessica Chastain, neuvěřitelná Octavia Spencer, Emma Stone, Viola Davis a spoustu dalších. Mám ráda filmy o rasistické problematice, jak byla společnost zkažená, kolikrát se mi chce zvracet jak se s černými lidmi zacházelo, že třeba nemohli používat stejný záchod jako běloši?! Krásně nakombinovaný děj, chvíli člověk brečí a za pár minut se naopak neuvěřitelně pobaví. Naprosto dokonalý film a naprosto dokonalá kniha, ráda se k oběma vrátím.

Slečna Drsňák

Slečna Drsňák (2000)

Vážně moje nejoblíbenější komedie. Ano, možná to bude tím, že jsem byla ještě malý prd, když to poprvé přinesla mamka domů na videokazetě z videopůjčovny, ale i po těch 12 letech se u toho stále moc dobře bavím. Pokaždé na stejných místech, stejným vtipům a stále mě to baví, a to nekecám, viděla jsem to určitě více jak 30x. Tímhle filmem si mě Sandra získala. Opravdu zábavná komedie

Gravitace

Gravitace (2013)

Nemám slov, krásně vše vystihnul uživatel Ashal. Po celou dobu jsem seděla napnutá, nedýchala a čekala, co bude dál. Po skončení filmu jsme s kamarádkou jen seděly a ani jedna z nás neřekla jediné slovo, první bylo jen "asi jsem zapomněla mluvit". Z kina jsem šla celá vyklepaná a absolutně ohromená vynikajícím filmem. Jediné co mi vadilo, ne však na filmu, ale na divácích, bylo, že se lidé smáli v život ohrožujících momentech.... Pro Sandru mám velikou slabost, ale určitě nejsem jediná, kdo by jí rád viděl s druhým Oscarem. Krásných 7 získaných Oscarů (ten osmý za film tam měl být taky...).