Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Tak tenhle film je pro mě naprostou špičkou. Patří to na vrchol mé oblíbenosti. Transformers mi zůstal hodně v srdííčku a to z hodně důvodu...režisér = Michael Bay, herec = Shia LaBeouf a taky že všechno měl pod palcem mistr oboru Steven Spielberg. Transformers jsou nejúspěšnější hračky všech dob a s obdivem sem sledoval,jak tvůrci dokázali něco tak obrovského, složitého a krásného rozpohybovat na plátně. Efekty = luxus! Akce= luxus! Děj a zápletka se taky povedla! Tenhle film je pro mě bezchybný a já jsem šíleně štastný, že se po celkem kvalitní dvojce Transformers: Pomsta poražených, se můžu těšit i na další pokračování. Počítám dny, kdy zase budu moct sledovat velkolepou bitvu mezi Autobots a Decepticons...."Jejich válka. Naše planeta."

Jezero smrti

Jezero smrti (2008)

Kdo miluje horory, tak si tenhle film nesmí nechat ujít. Tohle je bomba, která se mezi hororama dokáže prodrat, až an samotný vrchol hrůzy. Tady se nedočkáte, žádného suchého a neučinnýho děsivého pocitu, ale divoké a nervy drásající akce a hrůzy. Jezero smrti ( Eden Lake ), když jsem viděl, tak jsem ani nevěřil svým očím, že by se něco tak "hnusného" dokázalo na plátně předemnou dít. Tento film neni pro slabé povahy a filmaře, který musí mít na každém konce hororu ten správný happy end. Tady se ho rpostě nedočkáte, což filmu přidává ještě víc na kvalitě. Kdo by řekl, že když v lese potkáte pár mladých vypatlaných machrů, že se Vám může obrátit den vzhůru nohama. A z pokusu o požádání o ruku Vaší milovaný se najednou stává boj o život.

Monstrum

Monstrum (2008)

Monstrum je podle mě od doby filmu Godzilla, tím nejlepším filmem s obrovskou příšerou. Nechybí tomu prostě nic. Akce, napětí a hororové nádechy, ale hlavně největší výhoda je ta, že skoro půl hodiny nevíme o co se to vlastně jedná?? Jak to vypadá?? A hlavně se nedozvímě, kde se to vzalo. Což je naprostá lahůdka nad kterou si musí každý lámat hlavu. Kouzlo "amaterské" kamery je uchvatné a fanouškovi dodává pocit jako by celou tu "hrůzu" zažíval na valstní kůži. Monstrum je vrcholem hororového děsu, velkolepého strachu a vše je provedeno naprosto kvalitním způsobem. Tenhle film patří mezi můj nejoblíbenější.....

Pohřben zaživa

Pohřben zaživa (2010)

Paul Conroy se probudí pohřbený zaživa a neví kde se ocitl a jak se do téhle situace dostal. Neví kdo mu to udělal a hlavně jak se má dostat ven. Jediné co má u sebe je mobilní telefon a zapalovač...... Strhující thriller od režiséra Rodriga Cortése a další parádní kousek ze španělska. Nikdo by neřekl, že by se mohlo tolik akce napětí a zajímavých zvratů odehrát na jednom místě a to ještě v rakvi. Řekl bych že je to životní herecký výkon od sympaťáka jménem Ryan Reynolds. Film na mě udělal dojem, tak veliký, že jsem si i chvílema připadal v kůži Paula Conroye. Fandil jsem od začátku do konce a modlil se, aby se dostal ven. Pohřbený ( Buried ) je opravdu velice povedeným filmem.

Rec 2

Rec 2 (2009)

Konečně jsme se dočkali pokračování. Rec má své kouzlo, které dokáže vyděsit i toho nejsilnějšího filmaře. O proti jedničce film nepostrádá kvalitu, ani napětí a strech který z něho jde je opravdu veliký. Co mě se osobně nelíbělo je to, že se dozvídáme co jsou zombie zač, kde se vzali a jaký je jejich původce nákazy. Na děsivosti to nic nezmění, ale to menší zklamání z toho tam je. Krvavý a agresivní pojetí filmu REC zůstalo, což sem jedině rád a určitě potěší i každého fanouška kvalitních hororů. Tenhle film se řadí každopádně do předních příček nejlepších hororů. Už se nemůžu dočkat, až se z dalšího pokračování dozvíme o viru něco víc. Hlavně to kde se vzal a jak byl zníčený... Rec dvě se odehrává ve stejném baráku, který je v karanténě. Vyslaný speciální tým jako jediný může dovnitř a má za ukol najít krev s prvotním virem. Film navazuje hned na konec jedničky a boj o život v karanténě může opět začit...

Zdrojový kód

Zdrojový kód (2011)

Na tenhle film jsem se už dlouhodobě těšil a když jsem ho viděl, vyvolal ve mě obrovské nadšení. Zdrojový kod, je film plný akce, napětí a emocí. Film se odehrává ve vlaku, kde se Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) probudí v sedadle a naproti němu sedí Christina (Michelle Monaghan). Colter netuší, kde se tam vzal a kdo je Christina zač, ale ona ho zná moc dobře. Než dokáže tuhle situaci pochopit ve vlaku vybouchne bomba. Potom se vzápětí objeví Colter v malé místnosti, kde na něj mluví přez monitor důstojnice Goodwin (Vera Farminga). Zmatený Colter si naposledy pamatuje, že byl den předtím v Afganistánu ve vrtulníku ze svojí jednotkou. Dustojnice Goodwin mu vysvětlí, že byl vybrán pro speciální ukol. Musí prožít posledních 8 minut v těle Seana před výbuchem vlaku a najít bombového utočníka. Ukol v identitě jiného člověka je pro Coltera velmi těžký a situace ve které se ocitl neni jednoduchá, ale má to i své kladné stránky...

Iron Man

Iron Man (2008)

MARVEL? Ten nemá ve světě komixu žádnou konkurenci.... A dílem Iron Man to jenom potvrdil a udržel si nadvládu. Lahodný to kousek, pro všechny labužníky komixového zážitku. Když si vezmete co vše už od MARVEL bylo možno vidět na filmovém plátně, jako Spider-Man, Fantastická čtyčka, X-Men a že vše stálo za to. Jsem jenom rád, že komixový hrdinové budou stále víc a víc se dostávat na plátno. Iron Man sám o sobě patří k těm nejlepším z MARVEL a největší obdiv si zaslouží sympaták s černým humorem Robert Downey Jr. a samozřejmě režisér Jon Favreau.

Sedm životů

Sedm životů (2008)

Když bych se měl přiznat, tak nikdy sem nebyl víc na měkko. Nikdy mi žádnej flm nezahrál tolik na emoce. Jelikož celej film je o určitým ději a Vy pořádně ani nevíte proč to tak je a co se tam děje a když se to nakonec dozvíte, tak žádné oko nemůže zůstat suchým. Tenhle film doporučuji každýmu koho znám, protože je to naprostá bomba a lahůdka pro Vaše citlivé srdce.

Iron Man 2

Iron Man 2 (2010)

Jon Favreau a Robert Downey Jr. nemůže znamenat nic jiného, než návrat super hrdiny Iron Man. A tentokrát mu bude protivníkem Mickey Rourke, ale půvabná Scarlett Johansson bude lítajícímu "plecháčkovi " vždy nablízko. ron Man 2, začíná přesně tak jak skončila jednička a takže se dozvídá veřejnost kdo je opravdu Iron Man. Neni divu, že Tony Stark bude nejobletovanějším člověkem planety, ale nemá to pro něj jenom kladné následky, protože se mu do cesty postaví nejeden protivník. Iron Man bude čelit armédě robotických vojáků, ale naštěstí pro něj v tom nebude sám.Dvojka neklesla ani robet od jedničky v kvalitě,akčnosti a kouzlu svého půvabného komixového ducha.

96 hodin

96 hodin (2008)

Konečně pořádně akční thriller tak jak má být. Kvalitní herecký výkon od Liam Neeson a Maggie Grace. Krásná podívaná na film plný akce a opravdu někdy krvavých scén.... Kim má jet ze svojí kamarádkou na pár dní do paříže, ale bohužel to nebude krásný pobyt, ale promění se všechno v únos a souboj o život. Ale Kim slíbila, že se bude otci pravidelně hlásit a při jednom rozhovoru ze svým otcem, jí právě unesou. Bryan, otec Kim je bývalí špion, tak ví co má dělat a jak získat Kim zpět. Paříž "poctí" svojí návštěvou v opravdu "přátelským" duchu, protože kdo se mu postaví do cesty zemře.