Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (80)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Okay...pokud si něco zamilujete a že já sem si zamiloval tento dojemný snímek, tak je vše okay...musím se přiznat, že sem probrečel závěrečných dvacet minut filmu. "Svět není továrna na splněná přání." Snímek Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars) je filmovou adaptací celosvětového bestselleru Johna Greena a přibližuje jaké to je žít a být zamilovaný se vším, co k tomu patří - s humorem, vzrušením i tragikou. Film který Vám přiblíží, jaké je žít naplno i když Vám není přáno. Láska na na celý život, i když ten život není příliš dlouhý. Možná ta láska nebyla široká, ale zato byla hluboká. "Jedna z méně pitomých konvencí literatury o lidech s rakovinou je konvence Posledního dobrého dne, kdy se zdá, jako by se nezadržitelný pád náhle zastavil a bolest je na chvíli snesitelná. Problém je samozřejmě v tom, že člověk nemůže vědět, že je to jeho Poslední dobrý den. V té chvíli je to prostě normální dobrý den."

plakát

Válka Bohů (2011) 

Válka bohů je opravdu povedený snímek, který nešetří trikama a vizuálníma scénama. Každý souboj a akce v tomto filmu je pikantní a okořeněná tvrdou prácí, ale musím uznat, že děj je o trochu slabší. Zápletka tam neni víceméně žádná a film nenaplnil tolik mé očekávání. Bavil jsem se od začátku do konce, ale pořád mi tomu něco chybělo. Ale jinak nemohu tento film ničím kritizovat.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Nikdy jsem nebyl fanouškem Tří mušketýrů. Jediný co se mi s nima hodně líbilo, byl Muž se železnou maskou. Ale jak jsem viděl ukázky na tenhle film a ještě jsem zjistil, že se toho chopil Paul W.S. Anderson, tak sem se neobyčejně těšil. Ale bohužel jsem asi moc očekával a to co jsem potřeboval všechno, aby film obsahoval, tam rozhodně nebylo. Ničím to nenadchlo a ani nepřekvapilo. Bohužel hodně velké zklamání. Ale za ty triky a provedení nemohu dát odpad.

plakát

Experiment kolonie (2009) (pořad) 

Zajímavý seriál u kterýho se dozvíte kam sahájí meze lidstva a veho co bereme jako samozřejmost!!Opravdu povedené...

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Jason Statham konečně našel film který mu padne. Ve filmu Elitní zabijáci je to opět ten drsný, nahněvaný a surový zabiják. Tento snímek patří mezi to nejkvalitnější na co se letos dalo dívat a to s chutí. Střelba, akce a plno adrenalinu zde nechybí a pokud jste milovníci tvrdých uderů a hlavně propracovaných vražd, tak zde si přijdete na své. Jediný co bych filmu vytknul je rozhodně český dabing. S dabingem sem vždy spokojený, ale jakmile změní hlas u Vašeho oblíbence, tak jste celý film z toho nervozní. Zde měl Jason opravdu špatně vybraný hlas. Ale jinak si myslím, že tenhle film je opravdu akční bomba.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

V poslední době, sem to flákal a moc filmů jsem neviděl. Ale na tenhle film jsem se těšil a nemohl jsme se dočkat. A kdo si počká, ten se dočká. Opravdu fantastický film, plný krásných scén a povedených momentů. Hugh Jackman tomuto povedenýmu filmovýmu kousku dodává ještě větší štávu. Velký film, který si zaslouží jedině chválu!!

plakát

Nákaza (2011) 

Opravdu pěrádně provedený šíření viru. Epidemie pomalu, ale jistě ničí lidstvo a zde je vidět, každýkousek beznaděje a lidského šílenství. Když je lidstvo v ohrožení, díky smrtícímu viru, tak začne panika a rabování. Zde je to opravdu perfektně znázorněný, ale i dkyž ve filmu neuvidíme žádné silné emoce, strhující napětí a všechny hvězdy filmu, tam jsou jen krátce. Tak si myslím, že Nákaza je pěkný film.

plakát

Husk (2011) 

Kvalitních hororů ubejvá čím dál tim víc a víc. Neni se už téměř na co koukat. Ale u snímku Husk sem se bavil a to tím krásných strašidelným zaujetím. Bylo to hodně osvěžující, viděk konečně horor, který má tu správnou kvalitu. Atmosféra je tajemná, strašení je vždy skvěle načasovaný a kamera, která mi řpišla obzvlášť skvělá, dodávala filmu Husk tu pravou štávu. Jak už tu bylo řečeno, opravdu tam nemuseli být ty halucinace, ve kterých nám chtěli všechno vysvětlit.

plakát

Planeta opic (1968) 

Na rok 68 musím smeknout. Kvalita tam je a propracovaný je to opravdu pěkně. Hlavně to má děj a takové to kouzlo v sobě. Prostě klasika.

plakát

30 minut nebo méně (2011) 

Film,který bych nemohl hodnotit jako odpad,ale ani jako něco výbornýho. Je to zvláštní, hektický a celý to působí, tak rozpačitě. Ale rozhodně na odreagování je to výbborný a zasmát se u toho taky dá.

Ovládací panel
5 bodů