Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Sládci v přízni (2020) (seriál) 

Podle úrovně humoru soudím, že scénáristé pivo pít ani legálně nemohou. Ubohost

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Je vždycky těžké vyrovnat se s historií. Můžeme se s ní vypořádat tak, že budeme nosit hanobující trička, nadávat si do komoušů a strkat do té škatulky i ty co do ní nepatří, nebo si názorně ukážeme, že to byl nedemokratický systém, který je neslučitelný se svobodou, kritickým myšlením a spravedlností a řekneme si, že tudy asi cesta nevede a půjdeme dál s minulostí za zády. Tento film dělá to druhé. Elegantně, vkusně a právě díky tomu i dosti silně.

plakát

Garderobiér (1983) 

Asi je to tím, že jsem Garderobiéra viděl na divadle hned dvakrát (Sira hrál jednou Jan Kačer a podruhé Martin Huba), ale film mě nezaujal. Příběh je o divadle a divadelních hercích a tak ho vnímám a asi proto, se mi filmové zpracování nelíbilo.

plakát

Pěsti ze železa (2012) 

Když někdo neví co s penězi, tak si natočí film..... Doufám, že se mu líbil.... Mě ne

plakát

Mighty Boosh (2004) (seriál) 

Nevím, nechápu a nesměju se tomu.

plakát

Úkryt (2011) 

Přepis myšlenek při sledování Take Shelter: Nechápu, chápu, nechápu, chápu, nechápu, 5 min před koncem - to je fantastický film - vynikající myšlenka a skvělé zpracování, konec - to snad nemyslí vážně= to co jsem považoval ze geniální bylo ve 2 minutách zcela rozcupováno.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Jediný důvod, proč jsem tomu nedal odpad je ten, že v tomto filmu je jedna sekvence při které jsem se mlátil smíchy. A kdy že to bylo? Když Pierce Brosnan začal zpívat :D