Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Aykut Enişte (2019) 

Zábavná turecká komedie, u které jsem se občas musel nekontrolovaně smát, vlastně více, než u rádoby vtipných komedií převážně z USA nebo i ČR za poslední roky.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Zatím nejtrapnější Marvelovka, co jsem viděl. Protivná, arogantní a nezajímavá "hrdinka", nudný děj, nanejvýš pár zajímavějších chvilek. Kdyby v tom nebyl Samuel L. Jackson, který tomu dodává alespoň nějaký šmrnc, bylo by to stěží na 1 hvězdu.

plakát

Berlínští psi (2018) (seriál) 

Výborný seriál, který si na nic nehraje a nebere si servítky s dnešní situací, žádná politická korektnost, žádné zbytečné přikrášlování, žádné úlevy. Za mě TOP.

plakát

Wayne (2019) (seriál) 

Velmi dobrý nízkorozpočtový seriál. Zaujme, pobaví, není zbytečně dlouhý nebo přeplácaný. 90 %

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Velmi zajímavý dokument o tom, že člověk může mít obrovský vliv a sám o tom nemusí mít ani tušení. Jen podotýkám, že Rodriguez stále vystupuje, letos (2018) i na festivalech v Hradci Králové nebo třeba v Trenčíně.

plakát

Jim a Andy: Život po životě (2017) 

Man on the Moon je moje absolutní srdcovka. Tenhle dokument toho však ukazuje ještě tolik navíc, a z tolika úhlů, že se tím dostává téměř na úroveň samotného filmu. Jim Carrey je opravdu skvělý herec, ale oblíbil jsem si ho až u Truman Show a následně u Muže na Měsíci, jeho role předtím mi neříkaly nic. A i v tomto dokumentu ukazuje, že se pro hraní narodil. Za mě plný počet jako u filmu samotného.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Není to špatné, ale taky mě to nijak obzvlášť nenadchlo. Nebýt Zuzany Kronerové, která hlavní roli zahrála opravdu perfektně, asi bych to možná dokoukal jen tak napůl s telefonem v ruce. Ve srovnání se současnou českou produkcí je to jistě jedna z perel, proto dávám 4*, bez Zuzany by to bylo asi stěží na 3.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Nečekal jsem moc, naštěstí jsem nečetl komentáře před filmem, proto jsem byl taktéž velmi mile překvapen. Je to úžasný film se skvělými herci, zvláště těmi dětskými. Doják. Těch 85 % si určitě zaslouží.

plakát

Better Late Than Never (2016) (pořad) 

Cestopis natočený komediální formou se známými osobnostmi. Škoda jen těch věčných upoutávek na dalších 10 minut, které protínají každý díl několikrát, ale když se je člověk naučí přeskakovat, je to celkem hezká podívaná, která vás naláká více cestovat a poznávat nové věci. A protože jsem část Asie projel i sám, mohu potvrdit, že se to hodně drží reality, takže až na pár křečovitě zinscenovaných scén, je to fajn.

plakát

A Futile and Stupid Gesture (2018) 

Parádní snímek přesně podle mého gusta. Přirovnat mohu jen k Muži na Měsíci, což je moje topovka. Musím vyzdvihnout i herecký výkon Willa Forteho, jehož znám jinak jen ze seriálu Last man on Earth, kde hraje stejným stylem, avšak v tomto snímku vyznívá mnohem lépe. Pokud vám National Lampoon nebo Caddyshack něco říkají, určitě se na to podívejte. Ostatní se ale jistě zasmějí taky, i bez znalosti souvislostí. Za mě 90 %. A teď se musím znovu podívat na Muže na Měsíci.