Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl, a že už jsem jich viděl dost. Jako jeden z mála si udrží vaši pozornost po celé série, přičemž očekávání dalšího dílu nejsou planá, všechno parádně graduje, a žádný z dílů není nijak podprůměrný. Po 2 sériích se nemohu dočkat začátku série 3. (obnoveno, 2015) a dávám 95 % za to, že jsem se po celou dobu nikdy nenudil. EDIT 5/2016: po 4 sériích seriál skončil. Hodnocení ponechávám, byla to velmi zajímavá a napínavá jízda, seriál patří mezi špičku.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Po první sérii dávám 80 %. Má to sice hodně hluchých míst, ale zase o to víc zajímavých pasáží, celkově jsem se chytil a jsem velmi zvědav, jak to půjde dál.

plakát

Gravitace (2013) 

Viděno ve 4DX kině. Efekty jsou super, tento film byl patrně natočen přesně pro taková zařízení. Jinak to byla neskutečně dlouhá nuda, pustit si to doma, tak to v polovině vypnu...

plakát

Oculus (2013) 

Mistrovsky zvládnutý horror. Obvykle se na tento typ filmů nedívám, protože mají většinou plytký děj a jde v nich jen o to, kolik kdo pozabíjí lidí, tohle je ovšem úplně jiná sorta, velmi slušné psycho. Ještěže jsem to sledoval takhle k ránu, dívat se na to v noci, tak asi minimálně půjdu rozmlátit všechna zrcadla v baráku. Karen Gillan vynikající, ostatní postavy taktéž velmi dobré. 90 %

plakát

Pan Selfridge (2013) (seriál) 

po shlédnutí celé 1. série dávám 90 %. Seriál je velmi zajímavý, zábavný a snad i poučný.

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Skutečně velmi příjemné překvapení. Nečekal bych, že Vince Vaughn někdy dospěje a zahraje dospěláckou a citlivou roli s takovou grácií. Navíc jde o neomšelé téma, o kterém není dalších 20 filmů, a nakonec je film i velmi zábavný. 75 %.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Z akčního filmu se vyklubala akční komedie, takže obzvláště v poslední třetině jsem se velmi dobře bavil. Za to si film zaslouží pár procent navíc, jinak by to bylo tak 60 %.

plakát

Save Me (2013) (seriál) 

Příjemný, nenáročný a zábavný seriál na mockrát omílané téma typické mladé americké dysfunkční rodiny z předměstí, ale přece zase trochu jinak. 70 %.