Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Je prostě báječná (2014) 

Osvěžující, vtipná a inteligentní komedie bez zbytečných prvků, která mě bavila od začátku až do konce. Ač mi sama o sobě hlavní herečka není úplně sympatická, nemohu popřít, že svou roli zahrála skvěle, stejně jako všichni ostatní. Tohle se opravdu povedlo. 75 %

plakát

Humans (2015) (seriál) 

Podle první dílu jde o obyčejnou totální kopii švédského seriálu Äkta människor. Zatím si IMHO švédský seriál vedl lépe.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Nuda. Myšlenka možná dobrá, ale zpracování silně kulhá. Celý příběh je založen na několika neuvěřitelných náhodách, je to táhlé, nezáživné.

plakát

Interview (2014) 

Očekával jsem něco slabšího, nicméně nakonec se ukázalo, že se povedla celkem vtipná komedie. 70 % odpovídá a jako oddychovka to není špatné. A pro všechny hatery: "they hate us because they Anus!"

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) odpad!

Vůbec nechápu, co na tom filmu mělo být vtipné, a proč má tak vysoké hodnocení. Přemlouval jsem se, abych to vydržel až do konce, měl jsem to ovšem vypnout hned po prvních několika minutách. Odpad.

plakát

Železná srdce (2014) 

Už mě tyhle pohádky nebaví. A zase jsem se nechal ukecat a vydal se do kina. Jen Američani dokážou z vážného válečného drama udělat komedii a ještě ho zapomenout jako takovou prezentovat. 60 % za výpravu a akci, zbytek už byla nehorázná blbost.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Na tenhle film jsem se těšil, což se mi u mnoha nestává. Bohužel navzdory tomu, že jsem moc neočekával, musím dát slabých 50 %. V traileru vyčerpali ty nejvtipnější okamžiky, zbytek je celkem nuda. Táhne to jen Charlize Theron, která je pořád kočka k nakousnutí, dokonce i bavič jako Neil Patrick Harris hodně zklamal.

plakát

Oculus (2013) 

Mistrovsky zvládnutý horror. Obvykle se na tento typ filmů nedívám, protože mají většinou plytký děj a jde v nich jen o to, kolik kdo pozabíjí lidí, tohle je ovšem úplně jiná sorta, velmi slušné psycho. Ještěže jsem to sledoval takhle k ránu, dívat se na to v noci, tak asi minimálně půjdu rozmlátit všechna zrcadla v baráku. Karen Gillan vynikající, ostatní postavy taktéž velmi dobré. 90 %