Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Rodina je základ státu (2011) 

Opět to lepší ve Varech, takže velká spokojenost. A píseň Karla na konci snímku si v sobě ponesu asi ještě hooodně dlouho.

plakát

Pohádky na dobrou noc (2008) 

Sice to je neuvěřitelná blbost, ale taková co to o sobě ví. Bavil jsem se, i když to dost možná bylo atmosférou u filmu než samotným filmem. Nicméně, člověk u toho nemusí přemýšlet (když nepočítám přemýšlení ... proč?)

plakát

Asterix a Vikingové (2006) 

No už jsem viděl lepší příběhy s těmito hrdiny. Nicméně pořád lepší než film.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Už v mých sedmi letech, jsem tajně skrz škvíru sledoval tento seriál, na který se dívali rodiče kolem jedenácté hodiny. Asi jsem tehdy netušil, že mne bude doprovázet celý život. Jedu ho prakticky pořád dokola, skvělé! A skvělý dabing! :-)

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Citlivé, dojemné, koukatelné. Skvělý Michael Cane. Naposledy jsem něco podobného cítil u Hatchica, až poté jsem zjistil, že je to stejný rukopis.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) 

Z mého pohledu to vypadalo asi takto. Svižné, místy vtipné, děj měl spád a děti to bavilo. Ovšem nezastírám, že to bude nejspíš kvůli tomu, že jsem viděl asi prvních a posledních pět minut, bo na zbytek jsem usnul, což se mi v kině moc nestává. Nevím jestli se na to kdy podívám znovu, nicméně z mého pohledu si dvě hvězdy zaslouží :-)

plakát

Drive (2011) 

Pustil jsem tento film přátelům se slovy ,, Je to akční film roku 2011" asi už víte jak jsem s tím před nimi dopadl. Přesto, že mne tento film bavil, nevím co ostatní nadchlo více. Jestli to bylo temeno hlavy Carey, který byl hned v několika záběrech nebo jestli to byla ta jiskřivá konverzace mezi hlavními hrdiny. Nicméně tak jako tak se filmu nedá popřít ta až mrazivá atmosféra. Já jsem spokojen.

plakát

Blade (1998) 

Tak hlavní hrdina je hodně ,,vostrej týpek", ale jsou tam hluchý místa, která mě nudila. Přesto se na to dá koukat a to třeba i dvakrát :-) Ovšem jako dítě mě to teda bavilo více než o patnáct let později. :-)

plakát

Chata v horách (2012) 

Netradiční horor, který jsem si asi úplně nevychutnal, jak bych mohl. Nejsem zdaleka tak velký fanoušek hororů, jak jsem si myslel. Přesto jsem některé scény, kdy se aktéři chovají netradičně zachytil a bylo to pro mne něco jako hra, že jsem to dokázal poznat. Konec mi tedy přišel úplně hloupý, ale to co tomu předcházelo, to stálo za to :-)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Oddechovka dobrá, ale poslední dobou je jich nějak moc. nicméně jsem rád, že jim každý plán tak hezky vyjde :-) Znova se na to nepodívám, ale nebylo to špatné. Postradatelní jsou větší nářez :-)

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)