Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (170)

plakát

Gran Turismo (2023) 

Tak sprcha, umejt předkožku, navoňat a šupky do kina na film s týpkem, co vypadá jako krajní zástupce LGBTQ komunity. Jeho herecký výkon, byl průměrný, takže takový, jaký jsem očekával. Neil Blomkamp režisér Sci-fi filmů, si pro tentokrát lajznul režii v "končícím" auto průmyslu a musím říct, že až na předvídatelný děj, kterej byl prozrazenej už většinou v traileru, se mu tento snímek relativně povedl. A popravdě nechápu, že Indiana Jones, měl větší návštěvnost, než tenhle snímek. Závody aut, prostě bomba. David Harbour, nejlepší postava ve filmu. Přítomnost Českých vlajek, také plus. Režie, střih, také supr. Romantická zápletka nefunguje a je zbytečná, jako ve většině filmů. Můj pohled na věc mezi konkurencí zní: Lepší než Le Mans a horší, než Rivalové, ale Le Mans podle mého poškozuje zbytečně dlouhá stopáž.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Po relativně slušném, dvou hvězdičkovém Shazamovi, přišlo toto mistrovské dílo o bandě deb. eee dětí. Dětí kteří si hrají se zápalkami a ani pořádně nevědí, jak zápalky zapálit. Vtipy jsou tak vtipné, jako když protahuješ 80ti letou ženu klystýrem, 3 krát denně. Hlavní záprdlačky jsou tak nahánějící hrůzu, jako veverka, škrábajíce se na prdeli. No a po dechberoucím konci, který je fakt nečekaný a nemilosrdný, musím konstatovat mistrovské dílo, na úrovni mistra Shakespeara. Moment, něco mi tu vyléza z hrobu..

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Náser všech náserů v časech minulých, přítomných i budoucích. Po slabším začátku, na špinavé, cihlami poseté planetě, se zrodil týpek, vypadající jako bezďák. Dluží všem okolo a je to bezprecedentní zloděj, lůzr. To ovšem končí, pač se začíná po galaxii roztahovat parta nácků, zvaných Impérium a jejich Gestapo! Takže teror, vraždění, koncentrační tábory, to vše, zde můžete nalézt a ano, postavy zde umírají, jak na běžícím pásu, skvěle hrajících herců a emzáků :-) Pokud tady hledáte Jedie, sílu, tak se tomuto seriálu raději vyhněte, pač tady je pouze bezpráví, teror, chaos, špína a hromada mrtvých, tak, jak to mám rád. Jediné, co bych tomu vytknul, jsou zdlouhavé pasáže smetánky na Coruscantu, ale je to pozadí začínající rebélie, takže chápu, že to tam museli dát. A teď hodnocení: první půlka série 75% a druhá půlka série 100%

plakát

Black Adam (2022) 

Bohužel jako fanoušek DC musím říci, že tohle se opravdu nepovedlo. Příliš mnoho nezajímavých postav. Děj zcela nezáživný. Ale jedno plus jsem tam viděl a to byl Dr.Fate. Pokud byl na scéně, film ztrhl pro sebe a The Rocka úplně vymazal.

plakát

Halo - Season 1 (2022) (série) 

Po místy trapném 1 dílu, slabším tempu na začátku a nudných dialozích v prvních 4 epizodách, dostal seriál Halo, svého názvu. To jest: Haló probudili jsme se! Pablo Schreiber je toporný herec, ale k postavě Master Chiefa se podle mého náramně hodí, je to takovej ten drsňák, co si získá každého(každou) Pokud se jedná o vedlejší postavy, tak jsou mezi nima neskutečné rozdíly, je jich tam podle mého hodně a některé jsou prostě otravné, či protivné. Pokud bych měl přirovnat seriál ke hře, tak nemůžu posloužit, pač sem hrál Halo tak 5 minut, první díl. Je také vidět, že si tvůrci něco vypůjčili z Battlestar Galactiky, Star Wars a mariňáci, mi připadají, jako vojáci z Hvězdné Pěchoty. Takže přežijte první 4 epizody, pak si otevřete colu a chipsy(tak jak to dělám já) a užijte si akční zábavu..

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Blaho na zemy! Vyšehrad Fylm je tak tvrdě sporstej, že musým psát tvrdé y prostě všude, kde se dá. Konečně po 60ty letech dobrá, česká komedye, plná spostáren, zvrhlostý a prasečynek. Všude děvky, drogy a jeden nechtěný zásun. Výkony herců skvělé a zcela pohoršujýcý davy dyváků v kynech. S kameró a střyhem, sem byl úplně v poho. Scénář a zápletka jednoduchá a prohmátávání dámských partyý také. Teď ktomu horšímu, určitě bych uvýtal výce kozyček a souložý a proto dávám za čtyřy!

plakát

Duna (2021) 

Dávám pouze 1 hvězdu za vizuál. Film plný patosu, trapných názvů, zdlouhavých a trapných rozhovorů. Příliš mnoho fantasy a méně sci-fi. Souboj mezi rody, mi připadal jako film o třech dětech, co se perou hračku, nebo filmy o zamilovaném trojúhelníku. Neexistující fyzikální zákony. Pro fanoušky fantasy, je tento film jako dělaný, ale pro fanoušky sci-fi ne. Dokonce výběr herců, mi připadal jako z noční můry.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Jako fanoušek Asijské tvorby, byl pro mne tento seriál zklamáním. Postavy nezáživné, nemastné, neslané a vysoce nesympatické. Za celej seriál mi bylo úplně šumafuk, kdo přežije a kdo ne. Většina dílů se jen nezáživně žvatlá a nic se neděje a když už se něco děje, tak se tomu směju, co se tam za sra*ky děje. Vývoj postav předpokladatelný. Tento seriál prostě nemůžu brat ani vážně, ani jako komedii.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Tento snímek, bych nazval jakýmsi předfilmem, před turnajem. Shang-Tsung a Raiden, hrůza a Kano nejlepší postava, asi skončila.. Ovšem v tom vidím potenciál na pokračování, páč Johnny Cage, Kitana, to můžou zachránit.

plakát

Nikdo (2021) 

Pomalé rozjezdové tempo o borci, co se rád pere a dostává nakládačky. Děj jednoduchý, akce skvělá a celkem i drsná a film se hodně podobá snímku Bad Ass, ale zpracováni je zde mnohem lepší a výkon Odenkirka skvělý. Ovšem, je zde jedno klišé a tím je, že Rusové jsou opět ti špatní, ale nejvíce mě zklamal konec, který se proměnil, z rubačky, ve střílečku, ala Rambo. Proto sem musel jednu hvězdu ubrat.