Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

District 9

District 9 (2009)

Emzáci, velký kvéry, lidi na sra*ky, co víc si múže člověk přát. Na to, že film měl znatelně menší rozpočet, musím smeknout před Blomkampem a říct díky! Copley skvělej herec dotoho, hned jsem si ho oblíbil a když začal střílet lidi na kaluže krve, stoupl ještě o něco víc.

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Úžasné vyústění trilogie, zmítané bezprávím, chaosem a zkázou, vyúsťujicím závěrečnou melou, jak se patří.

300: Vzestup říše

300: Vzestup říše (2014)

Proč je pro mne lepší druhej díl, než první? Je na to jednoduchá odpověď, jsou to prostě větší jatka. Ano bitevních scén je více, než v jedničce. Dále musím podotknout, kolik filmů ukazuje lodní bitvy? Minimum. Je tu i absence romantických sraček, takže pro mne také prst nahoru. Samozřejmě tu nechybí ani pořádní nabušenci, šak ruku na srdce, chlap bez svalu, je jako ženská bez koz! Sice je to podánu v duchu fantasy a komixu, ale to vůbec nevadí a ano člověk by řekl, že to nemá příběh, ale hledejte příběh ve válečném fantasy, v takym filmu ho prostě nechcete a musím říct, že je to jeden z mála filmů, co mě takzvaně relativně uspokojil. No a pokud strácím motivaci, si pořádně zabušit, tak si pustím tento snímek a už zase jedu bench, mrtvej tah atd. jako pominutej. Pokud se jedná o charisma hlavního hrdiny, tak já jsem bohužel člověk, co chharisma nevidí, takže je mi jedno, jestli je tu Butler, či Stapleton. Já byl spokojen s oběma a ani by neslušelo, kdyby hrál dva odlišné borce podobnej tip člověk, přece Sparta a Athény nejsou to samo.. Jen jednu věc bych vytknul, já velice často fandím záporákům, ale dporné Evě Green jsem fandit prostě nemohl a její prsa, tak hnusný prsa se vidí u hereček málo kdy..

Hardcore Henry

Hardcore Henry (2015)

Hahá parádní akční-scifi jízda, plná hromadama mrtvol, překvapujících záběrů, sem tam nějakejma kozi*kama a Copley ktomu. I nějakej humor tam je :-) Tohle prostě je PC hra, hraná režisérem a jeho squadrou. Nemohl jsem odolat a dát jedině za ***** Jediný film svého žánru, pokud teda vím.

Hodný, zlý a ošklivý

Hodný, zlý a ošklivý (1966)

Film o třech kovbojich v honbě za pokladem. Jeden se snaží podrazit druhého a vše vyústí v jejich souboj, muž proti muži! Western jak se patří zasazen do občanské války Sever proti Jihu a podle mého má film téměř vše, co by měl film obsahovat. Skvělěj děj, humor, akci, výkony herců i skvělou muziku! Ale abych tento film nepřechválil, i on má některé své nedostatky, ale ty se dají pochopit, pač se jedná o starší snímek. (místy střih a kamera)

Hrdinové z východu

Hrdinové z východu (1978)

Tenhle filmek si pustím, když se chci odreagovat. Je to takový sarkastický, ukázkami protkaný, bojový filmek s legrační zápletkou a je o rozdílech Číny a Japonska, jak v boji, tak i v kultuře. Vsadím se, že tohle je klasika Čínské kinematografie. Souboje jsou výborné a člověk se i zasměje. Pokud se jedná o příběh, tak ten tu moc nehledejte, celej film je jen jedno velké nedorozumění. Ale i přesto jsem musel hodnotit plným počtem. Tenhle film budete milovat, nebo nenáviďet.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020)

Začnu hned z vostra! Lidi nakrájení na nudličky, drcení lebek a dalších části těla, amputace údů všeho druhu, tak to mám rád a na to, že to je animák, musím říct mother-fucker yeah. Akční krvelačná jízda od začátku až do konce, která neomrzí, žadná romantická bullshit linka. Takhle se točí filmy, takhle chci vidět brutalitu i v hranejch filmech a eště ty charaktery ó bože tvůrci, tímhle jste kápli hřebíček na hlavičku. Scorpion, Sub-Zero největší bad-ass borci. Dávám za *****, nic jiného ani nejde. Fatality-Brutality.