Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (98)

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

V době kdy to vysílali jsem ještě spoustu věcí nedchápala, ale mnohdy to bylo i zajímavé...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1. série super, tam je to až na poslední díl, dva, které už byly zbytečné krásných 85%, ale 2. série je ztráta času. Snaha šokovat z děje vyrobila naprostou slátaninu. Tam bych to viděla s přivřeným okem na 30%.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Napoprvé se mi to líbilo víc, ale podruhé to bylo příšerně zbytečně dlouhé...takže za tři...

plakát

Bastardi (2010) 

Jedna hvězdička za to, že se tvůrci dokázali trefit výběrem hudby do tématu...Nebo že by jim to poradil Rytmus? Každopádně v ničem dalším se netrefili. Tady ty filmy, které se tváří, že vznikly podle skutečné události...voda na mlýn všem rasistům a Broukům Pytlíkům...

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Já se divím, že do toho ti herci lezou...třeba Martin Dejdar, má to zapotřebí? srát se s Ozzákem a Bastardama? Jinak film totální odpad od začátku do konce. Jestli se hodně nudíte a potřebujete si protáhnout krční páteř, doporučuju. Ale pozor u tohoto snímku je dost možné, že si třeba ukroutíte hlavu.

plakát

Ber nebo neber (2007) (pořad) odpad!

Smysl tohoto jsem zatím nepochopila...někdo by mohl dát hvězdičku za blondýnky a brunetky s dlouhýma nohama a stříbrnýma kufřikama...já ne

plakát

Brácha (1987) 

Tenhle film se mi vryl jako dítěti do paměti a zůstal tam doteď. Ne, že bych měla noční můry, ale bylo to něco natolik nového a zvláštního, že nešlo zapomenout.Je super, že dokázali tento film natočit už před dvaceti a více lety. Kde jsou podobné filmy dnes?

plakát

Carusošou (1996) (pořad) 

V dobách mého dětství oblíbený pořad...dneska by neměl šanci

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Po shlédnutí prvního dílu bych dala nekompromisně odpad a přísahala bych, že na tak hroznou věc už se nepodívám, ale když jsem se po čase náhodou ocitla u telky a jenom ze zvědavosti shlédla další díl, a pak další a další...musím říct, že až tak hrozné to není a občas se mi umí trefit do vkusu.

plakát

Crossroads (2002) odpad!

Možná kdyby ta Britney ukázala aspoň kozy, dosáhlo by to kvality jedné hvězdy..takhle bohužel, musím být přísná...