Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Drama
  • Akční

Recenze (73)

plakát

Koule (1998) odpad!

... aneb jak ze skvělé knižní předlohy udělat podprůměrnou béčkovou filmovou adaptaci.

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Takový závěrečný paskvil si GOT rozhodně nezasloužilo. :( Je mi z toho trochu do pláče...

plakát

Austrálie (2008) 

... když já mám prostě slabost pro Hugha Jackmana, achjo.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Chce to být tak moc velkolepý, až je to trapný... hlavní záporák je spíš takovej modrej šmoula-loula a nedá se na něj koukat. Příběh je naprosto zbytečnej, taková recyklace sebe sama. Celkově to na mě opravdu působí tak, že v této sérií počíná apokalypsa. ALE duo McAvoy a Fassbender, kteří herecky vyčnívají nad všechny ostatní, pro mě zachraňují i takovýto úpadek. Díky nim a celkové vizuální stránce mě film fakt bavil. (ne opravdu jsem se nenudila, i když jsem párkrát protáčela oči v sloup) Fassbenderovi role naprosto sedí a je v ní zkrátka excelentní. Navíc McAvoy zraje jako víno a v tomto počinu, je tak neuvěřitelně sexy, že je prostě *ukatelnej jak sviňa. :D :D :D Jo aperfektní je Wolverinova exhibice, a samozřejmě scéna s Quicksilverem, byť je to vykrádačka. Je ale mnohem zdařilejší a promakanější a taky vtipnější než v Budoucí minulosti.

plakát

Vaříme s Mírou (2016) (pořad) 

Jako jo, je to odporný, nicméně mi to přijde docela srandovní. Míra je mi i docela sypmatickej, ale mám pocit, že na parodii by to chtělo maličko více "přitvrdit". Navíc se mi moc líbí nápad postavit proti sobě dva extrémy v podobě Luxusu na talíři a tohoto "Vaříme z hnoje". :)

plakát

Luxus na talíři (2016) (pořad) 

Jo, fakt mě to baví... ale ještě více mě baví číst pobouřené příspěvky diskutujících pod videi. :D

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Tahle depka ve mně jen umocnila mou šílenou fobii z vln, tsunami potažmo moře. :D Ale jinak naprosto skvěle zahrané, emocemi natřískané a po technické stránce naprosto bravůrně zpracované. Fakt mě to hodně chytlo za srdíčko. Pecka! PS.: Mně jako matce dvou synů nestačily tři balení papírovejch kapesníků. :D A nevím, jestli budu mít na to, vidět to po druhý.

plakát

Deadpool (2016) 

Ale jo, bylo tam všechno, co tam být mělo. Akční scény super, ty mě fakt bavily, hlavní postava mi byla sympatická (mpožná trochu dětinská, ale co..) .. ale přesto tomu prostě něco chybí...

plakát

Agenti Dementi (2014) odpad!

Fuj fuj fuj!!!! Něco tak nesympatického, trapného a hloupého jsem už dlouho neviděla. Už jenom postavy tohoto počinu ve mně vyvolávají dost silnou vlnu odporu. Odpad jak vyšitej!

Ovládací panel
3 body