Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (2 675)

plakát

Neon Demon (2016) 

Kde byla "Černá labuť" světem baletu je "Neon Demon" světem modelinku. Ovšem se nejedná o film pro klasické publikum.

plakát

Fantastický pan Lišák (2009) 

Dokonalý animák, ve kterém jde znát rukopis pana Andersona a je to vážně nádhera sledovat, že i v animáku je zřejmá jeho forma práce.

plakát

Rosemary má děťátko (1968) 

Vybudovat hrozivou hororovou atmosféru jen za pomocí herců a scén bez děsivých scén dnešní doby ? Jde to a zatraceně dobře ! Klenot, který jsem dlouho obcházel, což byla chyba.S klidným svědomím přirovnatelné k Hitchcockovým kvalitám !

plakát

Zúčtování (2016) 

Nejlepší film 2016. Totální řezba a Ben Affleck tu sehrává jednu z nejlepších rolí akčních hrdinů v dějinách. Už od začátku jsem tušil, že to bude bomba a v polovině jsem už jen žasl blahem.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Po 33 letech film, který svým přístupem, pasážemi, scénami a vůbec vším je nejblíže původní staré trilogii (4-6). Film ocení je pravý fanoušci, kteří brali Star Wars jako velkolepé války a né jen bitvy se světelnými meči, ale i postupné budování k epickému zakončení. S klidem mohu říci, že Rogue one se vydalo lepší cestou než navazující 7 díl a byla radost sledovat díl skládačky spojující přechod mezi novými a starými díly.

plakát

Jednej správně (1989) 

Přirozený pohled na černošskou komunitu s dávkou humoru v jednom horkém dnu.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Nelze vylepšit či dorovnat tak skvělé klasice, ale dát ji nový kabát, efekty a nápady, postavy. To by i šlo. Záporák tu byl sice naprosto k ničemu, ale ta základní banda sedmi statečných mě prostě bavila !

plakát

Predestination (2014) 

Tak tohle mi totálně rozm.dalo mozek. Dramatičtější, citlivější a menší bráška Počátku.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Né až tak "cool" a zábavné jak sliboval trailer, ale přesto je to skvělá podívaná. DC vesmír mě vždycky bavil a líbí se mi objejovat nové postavy. Jared Leto byl skvělý Joker, ale Heatha Ledgera nikdy nikdo nepřehraje, i kdyby se mohl rozkrájet.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Nejsilnější Avanger !!! Nejpůsobivější úvod, který jsem kdy v comicsu viděl. Už od počátku jsem seděl zadřený v sedačce a zastavoval se mi dech nad mocí efektů, kterými tenhle film disponuje. Od počátku a Interstellaru méně vážnější, ale i tak se může řadit mezi ty filmy, které pojednávají o jiných úrovních či času :)