Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (2 675)

plakát

Robocop (2014) 

Není to lepší než oreginál, ale efekty zde naštěstí neovládly smysluplnost a drželo si to templo i pozornost jako původní film.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Přehlídka nezničitelných hvězd, kteří opravdu až extrémně brutálně spadnou 2x ze skáli a klidně běží dál by byla jistě výtána v nějakém sci-fi filmů, ale válečném ? Opravdu ne ! Kvůli skvělé akci a celkem vyspělému scénáři, který zrekonstruoval skutečnou přirovnávám zde k průměru.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Úchvatný film. Ben Stiller se uklidnil, zvlážněl a chtěl ukázat, že dokáže zřežírovat film, o kterém se bude mluvit dál i po jeho skončení. Dokázal to ! Ani to nebylo očesáno o humor, který nikdy nespadne do trapnosti a prostě se buď bavíte na vlně filmu či usmíváte. Tenhle snímek prostě nemůže omrzet a já si našel další film, kde jsem se stotožnil s hrdinou.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Naprosto vtipná bomba nehorázných rozměrů.

plakát

Ledové království (2013) 

Zpěv, zpěv a zase samý zpěv. Jako texty jsou skvělé, ale proč se proboha zpívá skoro v každé scéně. To mi prostě pilo krev. Vše zachraňuje malý sněhulák "Olaf" a sob Swen, kteří byly opravdu zábavní. Animované efekty mražení všeho, co se dá byly též skvělé.

plakát

Si jou ťi č' ta nao tchien kung (2014) 

Nevtipné efektní pěkně barevná blbůstka pro děti, která opravdu zmrazila všechna očekávání. Nejvíce mě naštvala choreografie a záběry, kde kung-fu, které jsem očekával tu prostě nebylo. Donnien Yen a Chow Yun-Fat jsou skvělý herci. Tohle jim muselo trošku uškodit, i když si pořád myslím, že pro děti je to skvělý film.

plakát

Cesta bojovníka (2009) 

Klasická řezba, kde scénář nehraje žádnou roli, ale choreografie. Zde to není až taková řezba jako zátah, ale už se tu pomalu něco rýsovalo.

plakát

Sex, lži a video (1989) 

Proč je pro některé slovo sex obtížné téma ? Že by to bylo jediné téma jak být upřímný a dostat se k němu by vedlo řadu lží ? Líbí se mi psychologický nadhled tohohle filmu, jeho skvěle zvládnutý scénář, kamera, hudba a i obsazení.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Chvílemi nezapomenutelné hlášky na úrovni začátku skvělého animovaného seriálu. Postupně se zábavnost zvýšila a pak opět snížila. Stejně jako u Simpsonových.